Tuesday, August 23, 2005
family day



salam ptg utk semua..ni nak kongsi sikit pasal apa yg dah buat utk sabtu dan ahad lps..ada family for my officelaa kat kuantan ni..buat kat mercu beach resort, cherating kuantan pahang darul makmur pada 20 dan 21 ogos 2005.semuanya satu pejabat pergi kiranya bermalam kat sana laa ..aku jadi ahlijawatankuasa gaklaa ..ni pic masa perancangan nak dibuat awal2 dulu ehh gaya mat sempoi kan...
..ahah ni pic masa dok meeting nak buat family day eheh ajk katakan...masa family day aktiviti yg dijalankan cam biasaa..aktivti check in resort pukul 1 tghr then lunch..relaks kejap pukul 4.30ptg gitu start aktiviti lak ada sukaneka utk kanak2 dan org dewasa memang seronok sgt2 ..im enjoy this event..oklaa dah penat sukaneka rehat malam ada BBQ then ada kump. dikir barat sri pantai kuantan..best laa lama dah aku tak dgr paluan gong dikir barat live eheeh naik angin org kampung kata...malam tu semua tunjuk bakat ada yg trt sama menyanyi walaupun tak tahu lirik yg penting sporting laakan..ada jugak acara sapaikan hadiah aku dpt 2nd place utk indidvidu bowling dan juara utk kumpulan ahah gongol 2 anugerah tuu..ok dah kenyang makan lps ada lak acara karaoke melalak sampai pg yg ni aku join sampai takda suara nak nyanyi..habis jam 1pg..rehat esok nya sambung sukaneka ada boal tampar pantaui dan futsal dan acara kanak2 kesimpulannya aku memang enjoy family day tahun ni ...akhirnya jam 1.15thgh bersurai semua balik umah masing2 nanti ada masa aku downloadkan pic masa family day ok...see u all after this..

3 Comments:

At 8:02 am, Blogger zul said...

dalam sayu ada sendu, dalam syahdu jiwa merana. dalam pilu adakalanya terkeliru, dalam terang kadang kala sesat pada sinar cahaya. ukirkan senyum, kuatkan jiwa. bahagia dicari pasti menjelma. semoga kebahagian milikmu jua

 
At 8:03 am, Blogger zul said...

dalam sayu ada sendu, dalam syahdu jiwa merana. dalam pilu adakalanya terkeliru, dalam terang kadang kala sesat pada sinar cahaya. ukirkan senyum, kuatkan jiwa. bahagia dicari pasti menjelma. semoga kebahagian milikmu jua

 
At 8:03 am, Blogger zul said...

salam hormat..

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • alhamdulillah..akhirnya


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box