Friday, September 09, 2005
waktu dan detik2


4.15pm sekejap lagi dah nak balik kan..4.45pm hari jumaat waktu yang berlalu terlalu cepat..rasanya belum byk lagi kerja yang dah settle..

aduhhhh wallaah nak buat cam mana dah kerja beb..ok petang ni aku ngan office mate serta isteri akan ke KL krn esok kita org akan KE BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT..ada Family day my BANK buat kat sana..pada sabtu 10/9/05 tengahari akan ke sampai sana insya allah kalau takda apa2 halangan nanti -4.20pm sebenarnya mood nak buat kerja dah takda office mate aku kat sebelah dok asyik tanya nak buat personal Loan aje aku pun cam nak join nak settlekan hutang belajar sikit dan ada hutang kredit kad ..biasa laa masa guna tak ingat bila dah sampai kredit limit baru je sedar yg dah tak blh swap lagi eheeh padan muka aku eheh..mentari muncul lagi 4.24pm detik2 semakin hampir ..kelangkah titis terakhir ..melihatkan kepada sinar mentari aku percaya pada ketentuanNYA dimana ada kemahuan di situ ada jalan..betul ke?4.25pm eheh sorry laa aku asyik mengira minit2 yg berlalu dah tak sabar nak join kawan2 pi sana...kat sana aku akan join main BOLA TAMPAR PANTAI..eeh walaupun lengan aku injured dan tak leh nak pukul kuat im just want enjoy the game and give support to all my friends..di sana nanti akan dibahagikan pada 4 kumpulan rumah aku..rumah MAROON..ehh kawan baik aku SITI KALTHUM satu team dia memang satu kepala means satu aliran pemikiran faham aku walaupun dia dah bertunang tp tetap blh join aku jalan2 ni tunang dia pun aku kenal..so takda masalah kat sini..4.28pm tak sabar aku nak jumpa ko CT..see u ct.4.30pm ada 15mnt sebelum masa akan berlalu menyatakan aku bebas...kini jadi realiti kini bebas..lagu Anuar zain dan Camelia aku suke lirik lagu ni..tengah dok termenung menguyah chewing gam ni aku tergigit bibir sendiri aduhhhhh sakit beb....office yg lalu aku salahkan dia aahha saje nak gurau senda di petang hari ngan kawan2 walaupun diorg semua dah berkahwin tp blh jadi kawan juga masa kerja saje tp lps kerjs diorg semua ada kehidupan masing2...4.33pm kenapa laaa lama lak nak balik hari ni..mungkin aku terlalu mengira detik2 ni kot...4.39pm...dah semakin hampir kabooommm cepat dah nak meletup ni.....4.40pm jeng-jeng....4.42pm walalaaaa----4.43pm----4.44pm *****4.45pm KABOOOOOM yeeeee dah boleh balik buka tali leher heeh rimas ensem2 ni sbb aku tahu aku tak ensem ahahaah okkkkkk....wachahaaaa tamat..sambung minggu depan..

yg ada kekasih tu luangkan masa bersama,

yang ada isteri berikan sepenuh kasih sayang ,

yang ada anak berikan belaian seorang bapa jgn biarkan anak2 kamu kesunyian dan terasa kehilangan kasih dan sayang

yang ada ibu berikan perhatian kamu

yang ada bapa ucapkan terima atas perhatian dan tanggungjawabnya..walaupun kita tahu kadang2 bapa kita terlepas pandang

JADI YANG MASIH ADA WAKTU HARGAINYA SELALU..ok cau


1 Comments:

At 5:11 pm, Blogger Ameer Kashah said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • 6.29pm 8 SEPTember 05
  • 8 sEpTeMbEr 8.58am
  • 4.03pm jUmaat 2 SePt 05
  • 9.46am jumaat.2 SEPT 05
  • 1september 05-8.59am
  • MERDEKA ..5.08PM 30/08/2005
  • 2.55pm 29/8/05-isnin
  • 3.00pm 26/08/2005-jumaat
  • apa nak cakap...jam 4.54 pm-25/8/05
  • dikir barat solo..


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box