Tuesday, September 13, 2005
bukit merah...
















11.04am..baru hari ni ada masa sikit nak update blog ni kalau tak memang aku terasa penat lagi masa family day...kat bukit merah lake town resort..emm ok nak citerlaa sikit masa family say sana apa yg buatkan..sama2 kita berkongsinya..ok 1st pada 10sept...bertolak dari perkarangan BAnk industri kat jln sultan ismail ..ada 2 buah bas kebanyakan family pergi menaiki kenderaan sendiri dan org cam aku yg single ni senang naik bas tak yah nak fikir pasal driving just relaks aje dalam bas..settle ..jam 11.00am cam tu kita org sampai kat perhentian TAPAH perak..sini trn nak beli air dan buah-buahan tempatan sedap makan jambu.....then bergerak ke destinasi dalam bas we enouy tgk citer pontiaANAk MenJerit eheh ada budak menangis tgk citer ni takuTTTT...eeehh kita org bantai gelak..aahahah ahhahah..ok citer ni tak sempat tgk cos 12.45pm dah sampai kat Bukit Merah ...wauuuu itu perkataan pertama kuar mulut aku dankawan2 yg 1st time sampai sini, kaw cantik ada pulau danpenginanpan lak depan pulau2 ni..laketown Inn..cantik berkongsi 3 org..dapat kawan br dr cawangan Perak..ok emm nak buat kerja lak sambung semula citer slps ni..pic takda ..cuma minta belas kasihan office mate kirimkan ni..so tguuuuuu

1 Comments:

At 4:06 pm, Blogger Ameer Kashah said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • waktu dan detik2
  • 6.29pm 8 SEPTember 05
  • 8 sEpTeMbEr 8.58am
  • 4.03pm jUmaat 2 SePt 05
  • 9.46am jumaat.2 SEPT 05
  • 1september 05-8.59am
  • MERDEKA ..5.08PM 30/08/2005
  • 2.55pm 29/8/05-isnin
  • 3.00pm 26/08/2005-jumaat
  • apa nak cakap...jam 4.54 pm-25/8/05


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box