Friday, December 21, 2007
Pengacaraan..!!

Pokcik & Farhan ..artis jemputan hehe!sedondon!!

tanggal 5th dec 2007..pokcik dapat satu job yang telah lama pokcik idamkan ..kalau nak kira ini adalah bidang yang menjadi cita2 pokcik ..menjadi seorang Emcee..kalau nak imbau kisah dulu2 pokcik selalu jadi emcee utk majlis kat UKM masa belajar ..ada emcee annual dinner, majlis kalau menteri datang dan majlis kecil2 kalau ada apa2 event kat U..itu dulu lbh kurang 5 tahun dan semua tu berlalu .!!

so pada 5th Dec tu pokcik dapat kira big event for pokcik laa kan ..menjadi pengacara utk Majlis Sambutan hari Aids Sedunia ajuraN Pejabat Kesihatan Petaling dan menjalin kerjasama dengan Seniman ..di bawan Naungan Dato' Mustapa Ma'arof.!!

Pokcik punya program adalah jadi emcee utk majis perasmian ..semua perasaan ada gementar haua darah gemuruh ada berapa kali kuar masuk toilet heeh ..terkucil pun aada hehe!!
bagi pokciklaa ni pengalaman paling berharga utk kehidupan pokcik ..exposure ni tak tahula bila lagi dapat job ni ..ni cita2 dan impian pokcik ..!!pada majlis ni ada gak persembahan dari Farhan , haziq, Datin Azizah ,Aspalela Abdullah, NAssier Wahab dan ada ramai artis2 veteran ...


kesimpulannya pokcik bersyukur padaNya sbb satu lagi sumber rezeki buat pokcik dan pengalaman yang pokcik tak leh nak beli ngan wang ringgit ..


apa pun pokcik ucapkan terima kasih kepada semua yang terlibat yang telah menjemput pokcik jadi emcee pada majlis tu..kepada Dr.Ismail Lasa.Dr,Sharina , Kak Pura, dan ramai lagi laa yang menjayakan dan membantu pokcik ..


arios semua ...!!thanks a Lot ..!!!

2 Comments:

At 12:11 pm, Anonymous arezeizul85 said...

jadi emcee tuk urban tak citerr pong...

 
At 11:41 pm, Blogger Beruang Madu said...

Alamak best nya hidup u madi... kita tak tahu bila rezeki akan datang cuma kita boleh mengharap jer... tahniah untuk u dan harap u boleh handle ngan baik.. bila nak buat hari tu??? Boleh I hadir..perlu kena undang ker... at least bleh i tengok muka u...hahahahhaa

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Lawatan ...
  • Fursal Lelaki Korporat 2007
  • Myspace pengerat pertemuan ..!!
  • Raya KembaLi lagi
  • DI Kesempatan Ni ..pokcik nak ucapkan salam lebar...
  • BerbuKa BagaN laLang ..!
  • BerbUka MidValley !
  • SALAM RAMADHAN ..!!
  • BowLing 2007
  • Suara Hati !~!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box