Saturday, November 10, 2007
Myspace pengerat pertemuan ..!!



Pokcik, Kak Sha dan Kak Tinie semuanya bermula dengan myspace dan hubungan erat ni terjalin ke dunia realiti ...
Abg arazzs , wife dan anak2, kak tinie dan pasangan mempelai ..di doakan semoga hubungan kita berterusan subur sehingga nyawa di tarik oleNya..


sungguh pokcik tak sangka sebuah hubungan yang bermula dengan lawab web membuah kan hasil dan menjalinkan hubungan dan menyatukan dua hati ..myspace pokcik ingatkan lawan web nak cari kawan2 nak kongsi cerita dan tak sangka rupanya menyatukan dua jiwa menjadi satu ..Buat Kak Sha dan aBg fitri semoga cinta yang disemai hingga ke akhirnya dan sampai ke penghujung Nyawa ..
Pokcik mendoakan kebahagian ..dan SELAMAT PENGANTIN BARU tanGgal 20 Oktober 2007..tersemat selamanya..!

6 Comments:

At 1:17 pm, Blogger Reez said...

Yeah...

Satu ketika dulu, laman MySpace memang terkenal dikalangan muda mudi untuk berkawan dan berkenalan... In fact, sekarang ni pun ramai yang menggunakan MySpace untuk tujuan yang sama... Jumlah bilangan ahli semakin lama, semakin meningkat...

Kadang kala, tidak semestinya kita akan menemui cinta dalam dunia maya ini... Kalau bertuah, adalah... Kalau tak, pastinya kita akan kecewa kerana dipermainkan oleh orang lain... Orang sekarang banyak yang begitu... Apa yang ditulis didalam profile tidak semestinya betul dan ikhlas dari hati masing2...

Apa2 pun, jodoh dan pertemuan ditangan Allah... Kalau Dia nak mempertemukan kita, tak semestinya melalui MySpace... Banyak lagi cara lain untuk kita menemui cinta sejati...

Take care!

 
At 7:28 am, Anonymous Anonymous said...

Bila Demo selami hati kawan2 tanpa prejudis insyallah demo napoklah keikhlasan kawan2 internet ni.Even kalau ada sapa2 yang buat silap sekalipun maafkanlah mereka....

Salam ikhlas sokmo2..

 
At 8:04 pm, Blogger Beruang Madu said...

Wahhhh, first time sampai sini.. cantiknya gambar pokok tu... kurma ker atau pinang raja tu.. any way.. Selamat Pengantin Baru

 
At 3:42 am, Blogger muin said...

Dohh... awokk bilerr lagi Pokcik Madi?

 
At 2:19 pm, Anonymous cuya said...

pokcik, nnt kita pulak ye berjumpa di dunia reality....hope that pokcik sudi dtg majlis kita pulak nnt...

 
At 1:30 am, Anonymous Zoey said...

Great work.

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Raya KembaLi lagi
  • DI Kesempatan Ni ..pokcik nak ucapkan salam lebar...
  • BerbuKa BagaN laLang ..!
  • BerbUka MidValley !
  • SALAM RAMADHAN ..!!
  • BowLing 2007
  • Suara Hati !~!
  • UdaH la..!
  • HuTang !!
  • AdaKah InI PerMulaAn!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box