Monday, September 19, 2005
aksi futsal 17SEptEmber 05






salam hari isnin..monday bluesss ..

memang laa kalau setiap hari isnin ni laa akan terjadi pada aku ..yg teramat penat sgt laa tentulany pasal game futsal yg kitaorg join last saturday kat Ampang Port planet waaaaaaaauuuu tu yg blh aku cakap enjoy gile walau badan ni sakit2 tapi aku terlalu seronok dalam permainan ni..ok ada aku selitkan beberapa gambar semasa futsal yg berlangsung ..eheeh gambar yg atas aku ngan team mate bukan apa dok fkir startegi nak menang eeh .. yg ke 2 tu sapa lagi kalau bukan aku yg terjatuh kena halangan pihak lawan ke3 dan ke 4 dok relaks penat selepas perlawanan..sorry aksi seksi skt..tu panas biar peluh kuar habis ..eheh seronok beb main futsal kepenatan dalam keseronokan ...

keputusan perlawanan game 1st seri 1-1

game ke 2 kalau 0-1

game ke 3 kalah 0-2

game ke 4 menang 2-1

game ke 5 menang 3-1

game ke 6 kalah 1-2

sebenarnya kita org layak ke best 8 tapi entah cam mana atas kesilapan penganjur we all dah sampai kat janda baik on the way balik kuantan baru bagitahu yg kami layak so apa lagi we all bengang tp anggap tak rezeki we all this year...apa -apa pun all of us yg bergabung dr cawangan pahang, kelantan dan terengganu memang enjoy the game 2005

bagus laa bilaa nak ada lagi game cam nikan.....aku harap akan jumpa lagi kawan-kawan semua masa main futsal next year .....2006 ada rezeki umur panjang walaupun dah menjadi SME BANK kita tetap bersama membangunkan ....SME BANK seeee u all byeee....wacccchhhaaa 2006 nantikan kami lagi....!!!!!!


2 Comments:

At 5:33 pm, Blogger Ameer Kashah said...

Kenapa sikit sangat pic u olss.Load lah bebanyak sket.

 
At 6:12 pm, Blogger Asmadi said...

tu aje pic yang ada..thanks

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • kehidupan...16 SePt 05
  • sebuah kemaafan
  • Pernah kurasakan tangan-tangan cinta mengelusku D...
  • kajian..betul KE??
  • bukit merah...
  • waktu dan detik2
  • 6.29pm 8 SEPTember 05
  • 8 sEpTeMbEr 8.58am
  • 4.03pm jUmaat 2 SePt 05
  • 9.46am jumaat.2 SEPT 05


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box