Friday, September 30, 2005
entah

jumaat datang lagi ...aku pun tak tahu dah jadi seminggu sekali lak aku update blog ni nak buat cam mana dengan kesibukan kerja yg aku ada skrg ngan bebanan yang semakin bertimbun rasanya takda masa yang terluang sgt nak bercerita ...lagipun kisah hidup aku hanya berkisar pada masa kat opis then kat umah yg aku sure korang semua akan rasa jemu bila dengar kan..itu aju..ENTAH nak citer menda pun aku dah blurrrrrrrrrrr sgt2 ni....
emmmm minggu ni blh aku katakan sama saja as last week ..dont know why ??? ni aku curi masa sedikit sementara nak pi solat jumaat..12.30 rehat laa tapi ni ada 10 minit lagi ...
minggu ni offie riuh dengan SME Bank we all blur lagi guide line polisi dan prosuder yg latest pasal SME bank ni blm tahu apa2 lagi so aku yg department plg byk deal ngan client pening sikit nak explain kat new client and existing client apa menda sebenarnya SME..so aku just say that tunggu 3 Oktober 2005 then everything will clarife tentang bank ni..minggu ni asyik meeting, meetin, meeting bosan..ye laa we all nak betul2 jelas pasal SME bank ni..oklaa biarlaa benda ni berjalan sendiri malas aku nak poningkan kepala pasal menda ni yg penting aku tetap kena settlekan projek paper yg berlambak atas meja aku that alll.......isnin berlalu gitu tanpa ada apa2 berlaku hanya pasal office saje malam cam biasa baru aku balik, selasa sama jah ..ni balik lewat gak emm nothing, rabu eheheh balik awal 6.00pm bagi aku tu terlalu awal sgt..bukan apa nak balik basuh keta kelisa kesayangan aku tu...dah 1 bulan dah tak basuh masa takda sgt then balik lewat dah penat so ni br ada kesempatan nak basuh so.........cuci aaa dalam dan luar, khamis emm balik 5.50pm lagi awal eheh ke watson beli bekalan ubat gigi ngan shaving foam, gel rambut , pencuci muka NIvea for men ..eheh habis aaa rm60.00..pokai lagi takpa ni bekalan utk 2 bln atau lebih eheh.........balik umah 6.40pm aku dah kat umah ada pasar malam apa lagi beli nasi kerabu waaa aku tambah extra budu eheh ni betul2 ore kelate make budu eheh..then beli jagung rebus ngan kuih muih...balik parking keta dalam umah maknanya aku takkan kuar umah dah ..takda nak ke mana..sambil makan tgk kartun kegemaran aku Naruto ahaaah aku suke beb kartun ni takkan miss nya laa...menikmati nasi kerabu budu extra wallllah sedapnya ngan mata memandang kartun NARutO...habis ni makan mandi2 solat maghrib...ahah terbaring depan tv..ok pasal tv ni aku pinjam ngan kwan aku dia ada tv extra sekejap saje utk bln puasa nak dtg ni bf4 wife dia nak semula enjoy laa sementara tv pinjam ni eheeh ...thanks my friend+wife sekali..ok terabring punyer nak tgk berita last2 berita tgk aku ahaha tertido beb penat sgt aku pun tak tahu tersedar2 nahaah dah dekat pkl 11.15 tersedar fear faxtor kat ntv7 ..so bgn solat isyak ...then sambung siri terakhir the swan pageant last episod nak nobatkan ratu swanm laa malam ni..ok 1.15 habis citer ni..emm mata dah segar sikit sbb td dah tertido so dlam jam 2.00am baru tertido.ok bagun dah jumaat pg.....hari ni laaa cam biasa bersiap kerja laaa...ok hr ni aku akan ke kl lagi..bukan apa office mate aku yg perempuan ni nak suruh temankan dia nak balik ke kl drive ,,dia org kl so aku tumpang sekakilaa , lagipun takda buat apa gak wknd ni..so check out ke kl saje..ahad malam sini kuantan semula...oklaaaa dah nak solat jumaat ni 12.40pm ok nanti kalau sempat lps jumaat aku borak sajelaa apa yg blh ok keee???

1 Comments:

At 12:42 pm, Blogger Russell said...

A great Blog. Keep it up. I have a start online business site. If you are interested in start online business then stop by.

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • penat ....sedih..ingat
  • aksi futsal 17SEptEmber 05
  • kehidupan...16 SePt 05
  • sebuah kemaafan
  • Pernah kurasakan tangan-tangan cinta mengelusku D...
  • kajian..betul KE??
  • bukit merah...
  • waktu dan detik2
  • 6.29pm 8 SEPTember 05
  • 8 sEpTeMbEr 8.58am


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box