Friday, October 07, 2005
posa 2005

SELAMAT BERPUASA SEMUA KEPADA KAWAN ADI, AMEER, DAN YG SEMUA AKU KENAL SEMOGA RAMADHAN NI AKAN Memberikan seribu satu makna dalam hidup korang semua ..selain tu semoga ramdhan yang mulia ini mencurahkan rezeki yg berlimpah ruah pada korang semua..amin
1st day sahur mak aku kat kg call sbnrnya abg ipar aku yg call kejutkan nak suruh sahur eheh dia tak tahu anak lelaki dia ni takda apa nak sahur hanya ada buah kurma , emm nak buatkan rezeki jiran sebelah panggil utk sahur sama2 ..alhamdulilalh rezeki awal bulan ramadhan ...boka posa 1st day beli je laa kat pasar ramadhan depan stadium darul makmur macam-macam ada..aku beli kuih jah ,..ada member ajak buka posa kat gerai dia belanja apa lagi satu rahmat rezeki ak ni ..amin..
2nd day sahur eehh ngan buah kurma makan vitamin c , then air kosong buka posa lak ikan patin masak tempoyak ngan kuih karipad saje ...
3rd day sahur eheh sama cam hari 2day nak buat cam mana dok sorang malas nak beli apa2 boasan ekk ,,..so buka posa hari ni kat kuantan 6.59pm ehe tak tahu nak makan apa lagi ..so still turn nak pi balik dah jap lagi 4.15 ok selamat berbuka puasa semua..

1 Comments:

At 11:24 am, Blogger adi said...

madi,
semoga puasa u di berkati. Semoga ko dapat apa yang ko cari...

:)

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • 1st day
  • ahah ni gambo lama aku ..ehe ada kesempatan masa...
  • entah
  • penat ....sedih..ingat
  • aksi futsal 17SEptEmber 05
  • kehidupan...16 SePt 05
  • sebuah kemaafan
  • Pernah kurasakan tangan-tangan cinta mengelusku D...
  • kajian..betul KE??
  • bukit merah...


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box