Friday, November 11, 2005
new baby

aku panjatkan kesyukuran pada ilahi kerana pada semalam 10 nov 05 aku telah mendapat anak saudara yang ke -22..anak kakak sulung aku yang ke 10..tahniah kat KUNORIZAN kakak aku yang tersayang tak sabar rasanya nak lihat anak lelaki kakak aku yg selamat dilahirkan pada hari rabu jam 10.00mlm di hospital kuala krai..masa aku balik cuti hari raya that day kakak aku just menghitung hari saje so dah sampai sini barulaa kakak aku bersalin..sayang kak!!! dalam kegembiraan ni aku tak blh melupakan walaupun sessaat pada K..entahlaa mungkin aku saje yang sayik teringatkan pada dia tapi aku tak rasa pun dia turut merasai apa yang aku rasa di saat ni...masa aku di kampung dia selalu berhubungan tp bila dah aku pulang ke kuantan ni..aku nampak sedikit perubahan jarang2 sekali email , sms aku yang di balas ..entahlaa apa salah aku..aku ni terlalu menyibuk ke atau aku ni dah takda kat hati dia..aku blh terima hakikat kalau dia cakap terus terang tak payah nak sembunyikan semua ni...aku faham..aku sentiasa dan akan selamanya sayang pada dia..K ..kau selalu dalam hati ni...masa tido hanya wajah kau yang terbayang aku cam dah gila bayang asyik teringatkan kamu saje..aku mendoakan kau sejahtera kat sana ...MISS U K /...Pada Kakak aku jaga kesihatan aku juga merindui kamu semua...saat ni aku sangat2 memerlukan kasih sayang kamu..kerana kaulaaa sumber kekuatan aku...Mek, Kak Zan, Ku Nor, Abg Alir, Abe Nasir dan semua abg dan anak2 buah aku ..kaulaaa sumber ilham yang memberikan kekuatan utk kau hadapi dugaan ni....Buat K kau dah jadi sebahagian dari Aku...Terlalu merindui Mu..

3 Comments:

At 12:50 pm, Blogger adi said...

tahniah!

 
At 2:40 pm, Blogger yuyun said...

congratulations...bertambah la anak buah awk ye...yg ke berapa ni? ke 22 ek..

CinTa Yg DiSeMaDikAn TaK mUnGkIn LaYu SeLaGi AdA iMbAs KeMbAlI..
HatI Yg rEmUk KeMbAli KuKUh SeLaGi KeTenAnGan DiKeCApI..
JiWa Yg pAsRaH BeRtUKaR HaLuaN sElAgI EsOk MaSiH Ada..
PaRuT yG lAmA paStIkan SeMbUh SeLaGi IMAN DiDaDA...

 
At 2:46 pm, Blogger Asmadi said...

terima kasih pada adi dan yuyun bagi semangat...

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • koleksi raya 05
  • raya dah habis ...
  • anak yatim 05
  • selamat hari raya.
  • Semalam kau tinggalkan diriku..akan ku singkirkan ...
  • semalam esok
  • Kau Penyeri hidup ..Buat insan Bernama K
  • anak yatim
  • takziah
  • derma sama merasa...


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box