Friday, October 14, 2005
alhamdulillah

dah sampai seminggu kita berpuasa , aku walaupun jauh diperantauan tetap gagahkan diri..berpuasa di bulan ramadhan ni..sebenarnya bukan aku tak nak update kat blog ni yg satunya jadi masalah kadang2 tu kering idea sbb my life takda yg seronok sgt yg byk pun pasal office ngan kehidupan aku kat sini yg little bit boring kan.. http://badrulaftersix.blogspot.com. telah menjadi tatapan aku setiap hari terima kasih kat abg badrul walaupun aku tak pernah kenal dia dan tak pernah tahu gak sapa dia ..tahu aku happy baca blog entah kenapa ia blh buat aku melekat kat blog ni dan baca satu persatu isu kandungannya..macam2 ada dalam blog ni dari citer kisah hidup dia dan resepi pun ada ..aku tgk dia punyer ramai kawan some time aku dengki jelous pun ada kenapa aku tak blh ada ramai kawan ....takda ke nak kawan ngan aku ..kan bagus kalau semua kawan dia jadi kawan aku ..apa aku dah merepet ni..kalau abg badrul ada baca ni im so sorry ..tp thanks atas blog abg yg nice dan sedap di baca..harap2 one day blh jadi kawan abg...hopely

ok bila dah masuk seminggu puasa ni terasa dah suasana raya tu dah kembali kan..kat shopping kompleks kat kuantan ni dah pasang lagu raya ..berkumandang setiap masa naik heran aku tgk semua ni..posa tak ke mana lagi aahah sambutan untuk raya dah lebih..

tak tahu aku tak tahu nak cakap apa dah..nanti la ku blurrrr

1 Comments:

At 7:55 pm, Blogger badrul said...

asmadi...

anybody is welcome to be my friend... :) tapi, bila tinggalkan komen tuh, betulkan link... your link sepatutnya http://insanseni2005.blogspot.com

kalau salah link, susah ler orang nak melawat your blog...

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • posa ke 5
  • posa 2005
  • 1st day
  • ahah ni gambo lama aku ..ehe ada kesempatan masa...
  • entah
  • penat ....sedih..ingat
  • aksi futsal 17SEptEmber 05
  • kehidupan...16 SePt 05
  • sebuah kemaafan
  • Pernah kurasakan tangan-tangan cinta mengelusku D...


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box