Monday, March 13, 2006
my team



















salam hari isnin ..hari ni ramai kat opis aku cuti termasuk laa boss besar aku..so biasala kalau boss ngak ada apalagi eheh aku laa boss!!eeh takdala kalau keja takda boss ni kiranya oklaa sikit takdalaa dia setiap saat dan masa dok bertanya!!pening den..

tu saja nak tunjukkan kemeriahan sesi pemilihan pemain dalam my team..aku just pi tengok saja nak buat cam mana dah takda kesempatan nak join ada sedikit kecewalaa..sapa tak kecewa benda yang kau minat tapi tak leh nak join cam mana tu sakit hatinya beb!!takpa terima ngan redha mana tahu peluang yang lain pulak ada kan!!dalam beribu yang datang tu hanya 3 orang kat negeri pahang ni terpilih..itu rezeki mereka laa yang terpilih all the bestlaa..mana tahu lak lps ni persatuan negeri nampak mereka so boleh serap dalam pasukan negeri..tu bagi yang nak jadikan bola sepak sebagai sumber pendapatan dan kerjaya mereka..!
so apa citer hari isnin..eme takda menda jalankan tugasan cam biasa,,buat keja then rasanya petang ni aku nak balik awal sikit bukan menda saja jah..ambil kesempatan sikit masa boss takda ni eheh bukan selalu blh buat cam nikan..pastu aku pula nak apply cuti untuk seminggu bulan april ni saja nak rehatkan badan lagipun baki cuti aku ada 39 hari lagi so apalaa sgt seminggukan!!
so teruskan kerja ..usaha tangga kejayaan cewaaah cam slogan kat sekolah lak!!

2 Comments:

At 4:28 pm, Blogger Telunjuk said...

hei Madi.. kenapa tak boleh sertai My Team?? U professional footballer ke ??

Sorrie tak dapat kommen kat blog u lately kerana sibuk buat persiapan hari besar Joe. Joe selamat bernikah dgn tunang tersayang Sabtu lepas. Adi , Dia & Reza sempat turun ke S'pura.

Hah!! bulan depan nak ambil cuti panjang nak makan angin ke mana Madi??

take care

 
At 4:59 pm, Blogger Asmadi said...

tak bukan sbb apa once saya pernah play utk bank then kaki injured so melepas nak main my team..
tahniah ..semoga hidup bahagia di sana.hingga ke akhir hayat!!

entah no idea lagi nak makan angin kat mana..saja nak habiskan cuti jah!!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Kau ilhamku...
  • relaks!!
  • tekanan
  • because of U!!
  • mersing
  • salam jumaat!!
  • belaian jiwa
  • Tabah & Tekad
  • pantai sepat
  • letih gak


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box