Thursday, April 06, 2006
Cuti panjang



salam pertemuan di titik noktah ini..waa aku mula2 dah guna bahasa puitis ni blh ke ahah ..ehe kalau dalam radio ada iklan kata "aiman tak kisah " ahah so aku tukar versi "madi dok heran" minggu ni ..adalah minggu yang paling memenatkan bagi aku bukan menda dok rushing terkejar sana sini nak siapkan keja ..korang nak tahu kenapa eheh sebabnya den nak cuti ahaah puas hati ...lps ni kalau laa blog ni sunyi sepi lbh kurang dalam masa seminggu sbb aku berehat kan minda legakan kepala otak yang dok berserabut ni..!!
tu aku saja letakkan gambar kawan aku..kenal dia masa mula2 masuk kat bank ni ..aku masih ingat tanggal 1 DEc 04..titik perkenalan aku dan dia ehhe cam bercinta lakk takdlaa dia dah jadi bini orang tak blh nak buat apa2 dah eheh ..tapi aku ngan dia memang kawan baik ..org kata kamcing ehe..banyak benda juga yg dok kongsi bersama as a friend..kepada Ct aku doakan kau bahagia ngan pilihan hati ..dugaan dan cabaran dalam alam rumahtangga adalah asam garam yang akan memberikan kenangan yang manis..ke akhir hayat aku doakan cinta kkau ngan suami kau!....
so yang buat aku kalut ribut adalaa nak kena siapkan projek paper boss aku dah bagi warning kena siapkan keja dulu baru blh cuti eheh ..hope so aku blh siapkan sblm esok menjelang tiba!aku akan bercuti pada 8 April sehingga 16 April 2006..tak pernah aku apply cuti lama ..tapi nilaa biar pun dah apply banyak tp masih ada 35 hari lagi cuti tahunan aku cam mana tu blh ke aku nak cuti lain kali ni..susah nak fikir.!
ambil masa nak tenangkan cuci otak ni..lps cuti ni aku harapkan dapat semangat baru nak mulakan hari yang baru dengan titipan diari yang baru ..harapnya begitulaa kan!!doakan aku !
so pada kawan2 semua harap dapat jumpa lagi selepas ni..jaga diri hiasi peribadi..!!

9 Comments:

At 10:15 pm, Blogger Telunjuk said...

Madi

Selamat bercuti!!
Moga cuti panjang kali ini dapat mententeramkan jiwa, hati & minda anda.
Madi, cuti panjang nanti ke mana??
Anyway...Enjoy!!

 
At 3:00 pm, Blogger muin said...

wahh cuti pjg demo madi! balik kuala krai ke? Slamat bercuti n jaga diri!

 
At 4:01 pm, Blogger Asmadi said...

thanks semua..saja nak jalan2 cari makan ..aku tak balik kuala krai!

 
At 4:36 pm, Blogger adi said...

Hope you OK.

take care

selamat menyambut hari keputeraan Nabi Muhammad S.A.W

 
At 3:41 pm, Blogger Nazri78 said...

Noce blog to read. I do not where I got your blog. Anyway, good

 
At 8:43 am, Blogger Nazri78 said...

Wow! u r on holiday.........but I cant hardly wait to read abt ur story....

 
At 12:25 pm, Blogger nate berkus said...

madi...

bila nak kahwin?

ala elton john dgn pasangannya...

jgn lupa jemput nate k!

take care...

 
At 7:06 pm, Anonymous Anonymous said...

Madi ler ni banghu den dopek nk kasi komen kek blog hang, so deb gak nk kasi komen kek sini, amende nk komen xtau ler laie tp mcmnane pun ni hah nk kasi komen ler ni hahaha... baghu nk intro2 komen ilang pulok idea pehhhh pe2 nice blog madi suke tgok pic yg kt kg hang tuh... mesti bnyk siot boya kt sungai... ookie dookie gtg dude... kip tat blog movin` & cheers...
-wslm
-Jbone from ekawan!

 
At 12:10 pm, Blogger saiff budiman said...

Madi ,

Wah glomur kawan aku nie masuk maskulin hehehehheh perhhh pose siot hehehehehhehehe ..ermmmmm ..suka senyum but tak senyum pun masa tu heheheheheh

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Pesta air!
  • sorang-sorang
  • bdminton
  • rehat
  • kembali II
  • kembali
  • badminton
  • my team
  • Kau ilhamku...
  • relaks!!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box