Tuesday, July 15, 2008
PerTemuan ..

control pokcik contro di apit oleh puteri Myspace haha!korang tetap di hati pokcik !!

dah kenyang makan apa lagi..posing jelaa !!dari kiri cepat tgk heeh Muji, kak Tinie, Kak Sha dan pokcik .dengan jersy pasukan pokcik MU !MU!
meh jemput minum ..air epal limau kasturi favourite pokcik ni haa!!lagi bertambah sedap sbb kak tinie belanja ..terima kasih penaja haha yg murah hati..!!


cuba teka kaki siapakan kah itu ..mana kaki pokcik hahahh!!




Sebuah pertemuan yang lama dirancang ..sebelum semua merancang nak berjumpa bersau..yelaa masing-masing dah lama sgt tak berjumpa ..kak Sha dengan family dia , kak tinie dengan keja baru , kak As dengan bf dan hai-o dan pokcik sibuk dan buat2 sibuk ahha!entahlaa pokcik mana ada sibuk sbt ..cuma sibuk mencari kerja ..oppss tertinggal sorang awek cun..dikyah pada awalnya setuju nak trn bersama wat kempen ngan geng pokcik tapi akhirnyaa tak dapat datang ..dikyah.. dikyah.. heh menunggu kita orang semua kat secret recipe midvalley eheh !saja nak buat dikyah jeles sbb makan kat secret recipe sodap tu kena air epal limau kasturi hee ..apa lagi blh keta semua best ..yang lagi best sbb pokcik jadi majlis perbandaran ampang jaya aikk silap silap jadi Dewan Bandaraya KL eheh ..kasi habis semua makanan ..cam tu laa pokcik memang kuat makan dan suka pada makanan haha!

pokcik rasa sure korang ingat kot ada post lepas pokcik ada cakap pasal dorang ..ni laa kawan2 myspace pokcik yang paling rapat ..dorang laa yang dok isi space dalam hati pokcik ..masa pokcik sunyi , susah hati dorang hiburkan hati pokcik ...buat kak tinie, kak As , Kak Sha, Muji (bf kak As) dan dikyah takda dalam gambor ..korang dah isi ruang dalam hati pokcik ..di doakan semoga hubungan kita semua berkekalan ke akhirnya ..amin!

kadang-kadang kita sunyi

dan selalunya aku sepi

tapi

kehadiran kamu buatkan aku selalu tersenyum ..!!


3 Comments:

At 11:41 pm, Blogger Ad Rifza said...

Ok lee tuuu..(gaya manja nora danish)..ahaks..

 
At 2:37 pm, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

ni dikyah mai dah mencemar duli

he he he

 
At 12:53 pm, Blogger My Green Jade said...

beshnyer time nih..
at last jumapk gak kitak sumer eh

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Pokcik Bermula ..!!!
  • perkembangan TerKini
  • AStRO Oasis..2008
  • Mahukah korang percaya ??
  • aKu PuNyA ImpiaN!!
  • Cuti Raya & Kenduri Kak Sha
  • Pengacaraan..!!
  • Lawatan ...
  • Fursal Lelaki Korporat 2007
  • Myspace pengerat pertemuan ..!!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box