Tuesday, December 20, 2005
cinta lagi part III





dah dekat 4 hari juga aku tak update my blog rasanya masa takda sgt nak buat semua ni..so ni sementara aku rest jap sat lagi dah nak balik ..malam ni ada badminton game so kena ambil persalinan kat umah + bawa sekali anak buah yg ada kat umah...masa wknd aku takda apa just stay umah ..sbb satu lagi 2 hari berturut-turut kawasan pantai timur kuantan ni di landa banjir so better for me kalau stay jah kat umah kuar pun nak beli makanan ..yelaa musim hujan ni memang kebulur sikit ..tadi aku pi timbang berat eheh dengan bangga dah naik jadi 70kg semula ehe happy nya...hari sabtu aku bawa laa anak buah aku yg dah bosan tahap power rangers ni dok umah saje..aku kesian gak dah usaha cari kerja masih blm dapat lagi,..entah mana nak dapat kerja dia just spm lps tu cukup makan jah so ..nakkerja ni byk juga kesusahannya..bawa dia jalan2 kat megamall katanya ada juara lagu tv3 showcase..oklaa kalau cam tu aku pun blh join sekaki emem adalaa sebahagian artis ni ..ning baizura , zehra zambri kot, rohana jalil then few artis yg aku tak kenal juga...habis tu rasa nak bawa tgk awayang eehe tgk budget eheeh tak cukup beb gaji lambat lagi so kena KIV dulu nak tgk narnia ni!!emem so lpk pusing2 megamall ni aku balik umah ..rehat sajelaa kat umah basuh kain then tgk tv ada citer best juga malam tu...aku tak ingat lak citer apa yg pasti akulayan hindustan saje ahah..ngan anak2 buah aku sekali ni..aadddaa la darah sebelah sana aha kulit kitaorang gelap dahaa aahah...emem tido ..

ahad lak hujan masih blm berhenti so aktiviti yg best adalah layan kartun dari jam 9 pagi sampai jam 12 aku tgk kartu lps tv3 , ntv7 , tv2 semua laa aku balunn..kartun beb tak yah nak fikri pening kepala,,layaannn..kata farah fauzana..kata wahid kita zaaaasss tu maknanya layan rancangan melodilaa pulak eheh..habis ni..bersihakan diri solat ..cari makanan perut dah berbunyi nyanyi lagu aktifkan diri mu eheh klip video terbaru ct kat dalam melodi..makan bungkus saje beb..eeh takda apa2 agenda hanya berehat kat umah sampai malam layan tv saj ehehe..eheh sedar dah hari isnin apa lagi kejaaa den kena keja lak..ahad ni dapat perkhabaran dari kampung yg umah dinaiki banjir bantuan kewangan tidak dapat disalurkan kerana anakanda blm gaji eheh ..nak buat cam mana dah semput den hujung2 bulan ni...

isnin..perkhabaran ok sikit banjir dah mulai surut..alhamdulillah syukur pada NYa...emem dah start kerja byknya atas meja aku bersepah beb..sampai jam 10.30mlm aku baru balik..

dah menjelma pagi selala lak kerja lagil;aa...apalagi ...pulun balik awal hari ni ada badminton ok semua cau scin cauueeee..walaaaah


1 Comments:

At 6:18 pm, Blogger Javard said...

assalamualaikum asmadi....
terima kasih sebab sudi singgah blog. Thanks. Kau kerja kat kuantan ke....if you are interested to join my blog project pls contact me.....keep in touch yeah....

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • sekadar picisan segaran minda !!
  • cinta partII
  • teladan
  • hari ni
  • dunia sebenarnya...
  • cinta
  • memikat ehehe
  • 90/10
  • 20 madah cinta
  • pantun kasih


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box