Tuesday, December 13, 2005
hari ni


akum aku sebenarnya takda menda sgt nak citer pasal hari ni just saje2 ..habiskan masa ni relaks lepak kat opis sbb sat lagi aku nak balik dah ni tgu giliran nak solat asar jap officemate aku yg pompuan dok guna surau ehe biasalaa kalau pompuan mesti lama kan...lumrah beb..kirannya ni dah akhir tahun semua dok sibuk buat pms appraisal for next year nak tentukan dapat kenaikan gaji bonus ke..ehe pening aku beb this is my 1st year kerja ngan bank dan buat semua benda ni..mana aku cam mana nak isi .office mate aku lak cutipanjang nak tanya dia pun susah gak ni cam mana ekk..takkan pakai hendam saje tak blh ni kira perut nasi aku gak kan..dah 6.15pm kat sini ...jaop lagi nak balik gak ni malam ni aku ada main badminton ni jadual biasa yg aku follow every tuesday memang ada game kitaorg dah tempah court badminton so malam ni kuarkan peluh sikitlaakan...dah lama simpan peluh ni buat menda..aku hari ni lupa lak nak bawa kelengkapan biasanya semua ada dalam keta tp this week lupa lak sbb ahad main bola so barang2 main badminton terlupa lak...emm esok maknanya nak siapkan appraisal tahun entah aku rasa cam susah sikit nak dapat kenaikan gaji..target tak capai beb..susahaaa aku cam ni...oklaa beb dah nak blah ni solat asar then balik umah ...cau cin cauuu

4 Comments:

At 12:22 am, Blogger AdamIsmadi said...

wah wah... posing maut! mengancam... :-)

 
At 10:02 am, Blogger adi said...

ha ha ha , betul tu Adam.

 
At 3:04 pm, Blogger aduhaitOSS@tikustopia said...

Pakcik,
aisye..kalo nak posing maut pun jgn le kat bilik..pi la kat taman2 ke..bawah pohon bambu ke... : P

 
At 3:18 pm, Blogger Asmadi said...

eehh tulaa teratak bujang pakcik kat kuantan eheh!!!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • dunia sebenarnya...
  • cinta
  • memikat ehehe
  • 90/10
  • 20 madah cinta
  • pantun kasih
  • tak tahu
  • hilang tension ...!!!! lawak sikit
  • bahagia
  • hadiah


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box