Wednesday, January 18, 2006
episop hidup aku IV


salam hari rabu buat kawan2 semua....hari ni semua ada dalam perjalanan seharian aku suka duka pedih semua bercampur...kesedihan aku disembunyikan oleh senyuman yang aku lemparkan pada orang yang ada disekeliling aku..entah kenapa hari ni aku rasa masa berlalu begitu cepat dan kadang2 jam yang berputar seakan memberitahu aku..akan kesedihan yang aku alami..aku tak tahu apa puncanya tp perasaan aku terasa amat pilu pada ketika ini..mungkin terlalu banyak berfikir pasal diri sendiri dan keluarga kot..entah..ada kaitan!!!entah aku memang takda mood hari ni entah apa akan aku coretkan yang aku tahu malam ni aku akan balik lewat jam 10 mungkin juga jam 11 atau lagi lewat no idea ,,really perasaan aku betul2 berkecamuk entah !!!kenapa???

6 Comments:

At 8:52 am, Blogger Alisya Sofea said...

Ermmmmm sihat dan ceria nampak....suka tgk...dah berisi...

BR,
Tahir

 
At 12:30 pm, Blogger Rush Murad said...

Semoga kehidupan Asmadi sentiasa dirahmati Allah...Amiinnn.....

anyway u look so cute when u smile.

 
At 2:36 pm, Blogger nasikerabu said...

hello there... napa sedih sangat ni..elek lahh..jgn ikutkan hati dan perassan sangat...be COOL..kalau ada masalah jadikan ia sebagai cabaran...

 
At 5:23 pm, Blogger adi said...

sedih? semua orang rasa kot!

 
At 4:51 am, Blogger nate berkus said...

ye madi, kenapa?

suka duka bercampur pahit?

mcm adi kata, semua org rasa kot.

jgn sedih2 k.

 
At 9:09 am, Blogger Asmadi said...

takdala masa tu terasa cam perasaan tak berapa ok that all..maybe i think to much pasal my family kot realy miss diorang semua!!
thanks ur advice!!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • episop hidup aku III
  • episop hidup II
  • episop hidup aku I
  • pengorbanan!!
  • kasih suci!!
  • kawan!!!
  • motivasi diri
  • CHINESE ASTROLOGY 2006
  • nasi lemak
  • saje


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box