Monday, February 20, 2006
seksi





















aku saja jah hari ni ..cam kerja melambak sgt dah tak tahu mana satu nak capai buat..semuanya kena siapkan dalam minggu ni juga..dengan nak buat lantikan lawyer ada pulak nak terima offer letter semua ada..ngan angin monday blues lak eheh biasala hari isnin cam lembab sikit nak buat kerja..ni kira suka dalam paksa aduh saleha betul..pening kepala laa aku ngan polisi baru..kalau korang nak tahu sekarang ni nak buat memo dalaman aku tak tahu nak tuju pasa siapa dah banyak sgt changes yang diorang semua buat ..since Dato Azmi yang ambil alih..byk gak perubahan yang dia cuba buat..what to do kita orang yang org bawahan ni kena;aa ikut betul tak...
ahah malas den nak fikir..hari ni aku saja nak bincang kongsi pasal isu seksi..emem pasal lelaki ni kat mana letak seksi dia..so aku perlukan pandangan sapa2 yang baca blog aku ..orang lelaki ni seksi ke??tapi nak bagitahu awal2 yang gambar yang kat atas takda kaitan ngan seksi eehe seksa ada;aa ahah..jangan komen gambar tapi komen isu seksi ok eheh..ikut suka koranglaa...

kata orangaaaa , aku tak kata pun keseksian lelaki tu bukannya terletak pada tubuh badan yang sasa.ada orang pandang dan kata bahawa badan yang sasa berketul-ketul tak semestinya seksi betul tak??kerana setiap orang bagi mereka seksi ni membawa pengertian yang subjektif..kalau nak didebatkan takkan ada kata putus mengatakan apakah item sebenar membuatkan seseorang seksi...ada orang cakap lelaki ni seksi pada matanya..pandangan mata tu yang buatkan seseorang lelaki seksi..ye ke..entah gua tak tahu..korang laa tentukan...ada lak orang cakap2 yang keseksian lelaki pada Bibir..waaaa ni gua tarak masuk campur gua tarak tahu ..
adalaa pulak manusia ni yang citer lelaki seksi bila ada bulu dada..cam mana lak ni..aku lagilaa tak tahu...
boleh dikatakan bahawa di wajah lelaki ni ada juga yang menyatakan bahawa keseksian lelaki terserlah...
so aku listkan kat bawah ni...senarai di mana letaknya keseksian lelaki so aku nak minta ;aa korang semua bagitahu wokeh
1..mata..kerana mata aku jatuh cinta eheh
2.bibir yang mengoda
3.hidung mancung bab seludang..
4,dada bidang..sasalaa macam bodybuilder
5.kaki..emem ada gak orang cakap kaki lelaki seksi entah den tak tahu weehh
6.ahah korang bagitahu;aa aku dah tak tahu..wokeh

keseksian terletak pada keikhalasan eeemmm..

3 Comments:

At 10:33 am, Blogger muin said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 10:40 am, Blogger muin said...

Pd pendapat aku, seksi lelaki bukan terletak pada fizikal semata2, tapi pada cara penampilan diri dan gerak laku yg ditunjukkan!
nak komen gak pasal pose maut tu..
memang seksa!! heheh

 
At 10:39 am, Blogger saiff budiman said...

Madi ,

bagi saya seksi seorang lelaki terletak pada kebijaksanaan n akal fikiran yang bernas ...

madi memang sexy hehehhehe

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • biasa
  • gelisah!!
  • Ubat sunyi..
  • KeSuNyian..
  • banjir..
  • air mata..
  • PERMULAAN
  • Permata hati aku..
  • sebab!
  • warna


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box