Monday, March 26, 2007
perkembangan terkini




ahlam wahsalam ..assalamualaikum...

kawan2 yang ada dan masih setia kat sini..sorry aaa kawe pokcik ni dah lama tak menjenguk blog sendiri hehe tak tahu aa bila mulakan kerjaya kat kl ni rasanya takda masa sgt nak update..

so kalau korang nak tahu apa perkembangan terkini dan sensasi aku ek .aku dah tukar keja lagi ...that means ni adalah keja ke 2 aku selepas aku datang ke kl awal oktober 06.!!aku mulai 5 march 07 dah mulakan keja kat anak syarikat sapura..peluang yg ada ni aku tak nak lepaskan ..bekerja di syarikat yang establish dan aku tahu mana arah tuju aku ..!!itu aje aa

so ada lagi sikit ..kalau korang nak tahu ..gambar kat atas tu masa aku shooting jadi extra dalam drama emil emelda lakonan sharifah amani ..aku enjoy sgt masa shooting wpun itu adalah pengalaman pertama aku..nantikan ek dalam slot samaranda tv3 eheh promosi ni wpun aku shoot sekali aje hehe..tgk ek jangan tak tgk...

arioss!!

8 Comments:

At 10:05 am, Anonymous cuya said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!! POKCIK DAH JADI STAR AR SKANG....WAAAHHHH...I DAH ADA RAKAN ARTIS....cuya hope pokcik boleh pegi lagi jauh....muka ada value, bakat sah2 ada, awal2 dah jadi pelakon tambahan, esok lusa mesti jadi cam Fahrin Ahmad...yeeeehaaa...idup pokcik....

bila citer tu nk kuar tv?? xsabar nk tgk pokcik blakon

 
At 1:06 pm, Blogger Asmadi said...

eeh nantikan kemunculan pokcik sbg pak pacak aje dalam citer tu heehh!!

 
At 7:35 pm, Blogger -kEn- said...

pakej mmg ade so gunakan semax yg mungkin...btw nape pic kat belakang.....spt xkonfiden

 
At 1:42 pm, Anonymous Anonymous said...

Wahhh dah jadi artis tuu...Pak pacak pun ok...lama2...Keadaan byk mengubah manusia...

 
At 4:41 am, Blogger zafi said...

syarifah amani?
aiyakkkkk my gal!
woooo its cool..
honto kawai yo ne

 
At 10:15 am, Anonymous cuya said...

pokcik jgn lupa bgtau kitorang bila scene pokcik tu tau...tak nk terlepas tgk pokcik blakon... ;)

 
At 10:15 am, Anonymous Anonymous said...

pokcik kene bagitau kitorang awal2 supaya tak miss tgk pokcik blakon tu tau...

 
At 11:29 am, Blogger Jono said...

ensem la kawan ko tu.. yg pakai baju biru/bersongkok tu. wpon muka jawa, tp macho abess.. :p

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Setia ku Di sini.. Walaupun o...
  • Aku MasiH dan Akan seNdiRi
  • aku akan kembali
  • salam kembali
  • Selamat Hari Raye Aidilfitri Ada seorang pemuda ...
  • kenangan TerIndaH
  • DeaLovA
  • fAmILy DAy AwaNA KiJaL
  • sekadar renungan!dan ingatan buat AKU !!
  • Di LeMMa


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box