Monday, November 06, 2006
salam kembali


askum dan salam bertemu kembali ...dah lama aku menitikkan noktah berhenti kat blog ni ..tak da apa2 catatan baru lantaran perubahan hidup aku di kota metropolitan yang serba baru ni..yelaa kan bila dah menjejakkan kaki kat kota ni aku rasa ada perubahan dari segi jadual kerja , jadual tido!permulaan kerja baru ni banyak juga benda yang baru aku pelajari ..how to communicate ngan org sbb aku ni ada jug atime pemalunya heheh..tu mula2 nak kenallaa tapi bila dah kenal ok saja nak borak ni no hal..so coretan ni hanya sebagai pembuka kata ..kadang2 ingatan masih pada kawan2 lama kat kuantan ..dan gamitan rindu pun melambai!!
so dikesempatan yang ada ni aku just nak inform pasal email aku dah berubah ..ada masalah yang lama..pada kawan2 yang abru atau yang lama kalau ada apa2 hal nak bagitahu just emailkan kat asmadixmen@yahoo.com.my
harap korang semua blh teruskan hubungi aku kalau ada apa2 jemputan open house ke hhee..sian aku tak da pun org jemput ni huuh dah laa duduk umah bujang jauh kat dalam hutan balakong..wokehlaa ni hanya permulaan ada masa aku coretkan sebuah peristiwa semasa raya aidilfitri yang berlalu..cauaa see u again!!

8 Comments:

At 8:35 am, Anonymous Anonymous said...

Hi Die,

Sehari ntah berapa kali buka blog u dengar lagu raya. ermm selamat kembali....

yang selalu menanti,

Dealova

 
At 3:13 pm, Anonymous amir said...

ya la die. bahagialah...

 
At 4:21 pm, Anonymous amir said...

die, baby sape tu. mcm kekok jer. kontras betul kaler die... mcm bendera Ganu lak.

 
At 9:25 am, Anonymous amir said...

aku dia dan lagu

 
At 10:58 am, Blogger Telunjuk said...

Hey Madi!!
Cam ne tempat & kerja baru ???
Dah lama tak sembang sembang.. berharap sihat2 saja...
Take Care

 
At 8:41 am, Anonymous Anonymous said...

Madee

tu cucu ke ? anak ???? he he he he he
Take care

Joe

 
At 11:53 am, Anonymous CUYA said...

HAI...COMEYNYER BUDAK ITTEWWW....POKCIK, CUYA DAH TUKAR BLOG TAU...

 
At 5:08 pm, Blogger Xis said...

Asmadi
hi.. just happened to blog-hop. Nice blog.. but.. long silence.. no update.. hopefully new stories will come soon... :)

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Selamat Hari Raye Aidilfitri Ada seorang pemuda ...
  • kenangan TerIndaH
  • DeaLovA
  • fAmILy DAy AwaNA KiJaL
  • sekadar renungan!dan ingatan buat AKU !!
  • Di LeMMa
  • Perubahan !!
  • KawAn
  • SeriBu sAtu MalAM
  • EntaHLaaaa..CabaRaN


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box