Wednesday, October 29, 2008
Arrgghhhh!


waduuhhhh ..hari yang amat memenatkan ..dan meletihkan dari segi fizikal dan minda pokcik ni..bukan nak mengadu tp hari ni telefon pokcik sekejap aje berhenti berbunyi ..lepas satu , masuk call lain lak ..waduhhh pening laaa cam ni ..malas nak mengadu dah .......arrrrrghhhhhh tu aje leh cakap ....!!


17 Comments:

At 9:46 pm, Blogger TokNabe said...

Wow.. penat tahap gaban ni kalau dah macam tu.

Kelik nanti boleh ler berehat berbanyak......


p/s : nanti tlg lap laptop tu yek... :D

 
At 6:41 am, Blogger cappuccino said...

pokcik wey siannyo..letih benor nmpk tuuuu..meh sini rilex2 jln2 bwh daun2 yg berguguran musim luruh ne..release sket penat tuuuuuu...

 
At 12:58 pm, Blogger adie-ishmael said...

tu la pokcik...orang lain ada sorang ja gewe...pokcik ada 10orang gewe...mana tak asyik bunyi jer hpn tu...!!!hehehe.

 
At 4:54 pm, Blogger aFkaR'z said...

lawa jambul pokcik!

salam berkenalan... senang nanti melawat laa yerrr

 
At 10:25 pm, Blogger ari said...

Heheheh.. teringat satu dialog kisah benar...

" Cikgu *** sembahyang depan laptop macam ni..(smbil menunjukkan stail mata tertutup dan tertunduk depan laptopp dgn tangan di keyboard..."

Mungkin maksud sembahyang di sini bertafakur...

huhuhhh

 
At 2:51 pm, Blogger i-chimera said...

alahai... penatnya pokcik.. sibuk benar dih. sesekali kena hari bz memang nak gila jugak jadinya... tapi takpo. pokcik handal... mesti boleh handle punyalah...

 
At 2:06 am, Anonymous enchek camera said...

sian nye pokcik
sabo2

balik ghumoh nati
rehat la deh

 
At 9:12 pm, Blogger eQbalzack said...

sampai mcm tu sekali pokcik keja???hehe

 
At 1:35 pm, Blogger Asmadi said...

Tok Nabe ..

sejak dua menjak ni keja macam nak gilos sikit ..bukan menda sgt nak melayan customer ..biasalaa bila dah masuk dah industri cam ni ..!

 
At 1:36 pm, Blogger Asmadi said...

cappucino ..

kalau laa pokcik ada sayap udah lama terbang sana nak tenangkan fikiran ni ..

 
At 1:37 pm, Blogger Asmadi said...

abg adie..
takda ramai sgt ...yg call tu semua awekss org hahah yg pokcik tarak mahu kenmal wat poningkan kepala ajer !

 
At 1:38 pm, Blogger Asmadi said...

afkar

thanks ..jambul hasil dari salon ahhah berbayorr hasilkan jambul tu hehe!

 
At 1:39 pm, Blogger Asmadi said...

ari ..tu bukan bertafakur tu melepaskan lelah sekejap ..penat bebenor !

 
At 1:39 pm, Blogger Asmadi said...

i-chimera ..
memang hari2 sibuk tak larat rasanyaa kadang2 dah rasa macam jadi machine ..malam2 pun nak kena menjawab call ..waaduhh kepenatan

thanks atas rasa percaya pada pokcik ya !

 
At 1:40 pm, Blogger Asmadi said...

enchek camera..
pokcik kelik terus landing dah tak ingat dunia haaha!

 
At 1:40 pm, Blogger Asmadi said...

abg Eqbal

nak cari sesuap nasi cam tu jelaa kan ..org leh gelak ajer kita tp yg rasanyaa diri kita sendiri kan ..fikir laa sendiri !

 
At 3:03 pm, Blogger My Green Jade said...

arrrghhhhhhhhhhh jugeks lah

tensen keje melambak arini..tp still curik tulang gaks...kah3

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Raya Tak Habis lagi wooo !!
  • MEncaRi KedaMaiAn Hati..
  • THE BoLd CeLEBRaTIOn & KarOKe !
  • BaliK RayA The SeRies ..Episod Terakhir !
  • Balik Raya The Series ..Episod 4
  • Balik Raya The Series ..EpisOd 4
  • NoTa Kecil DarI Dia..
  • OPEN HOUSE..
  • Balik Raya The SeRiEs..EPisoD 3
  • BaLiK RaYa The SeRieS...EPisOd 2


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box