Monday, October 13, 2008
OPEN HOUSE..

saja nak gak posing ..cara-cara memegang bola bowling yang betul..

BOla bowling kepunyaan pokcik pemberian saie pokcik..timo kasih kat dio laa!
TiGa Jantan tp sorang dah berpunya ..sila teka ek pokcik takkan bocorkan Rahsia ahha!!


OpisMate Pokcik ..hanI RaVella ..menanTu pada KSN.sporting dia ni best kawan dengan dia ..kepala gilo-gilo macam pokcik gak ..


hafiz dengan anak opismate aku ..pandai bergaya budak ni .comel sgt kan menjeling minta duit raya ngan hafiz hahah..tp hafiz buat tak faham aje ..!



rombongan Open House ke PutraJaya ..dari Kiri ..Hafiz, Pokcik, ABe RizalDee, Fidah and Husband dan Mak Fidah ..

pasangan Pengantin Baru lagi ni ..hehe masih honeymoon..semoga berbahagia
ini laa santapan pokcik di Open house ni ..ni kira sebahagian saja tak leh tgk yg makanan lain nanti orang jauh terliur ..opsss buat cappucino dirantauan !

aik tengah menunggu pun posing ke ..dok tunggu hafiz ni mana laa dia ..katanya sakit perut di perjalanan !
sebelum makan apa kata bergambar dulu ..pokcik ngan abE riZaldee..opismate pokcik ni ..kalau ada masalah pokcik selalu dok borak dengan dia bukan apa dah org ada banyak pengalaman hidup ..





berehat sekejap dari citer Balik RaYa tHe Series..bukan apa nak citer apa yang terkini yang terjadi hujung minggu yang lalu ..secara ringkas yang boleh ..

selepas dan memulakan keja ni ..rabu lepas pokcik ngan kawan pokcik sorang ni main bowling kat alamanda..saja nak lepaskan gian sbb masa bulan puasa takda kesempatan nak main bowling ..score jangan tanya laa ya ehhe ,malu pokcik nak cakap ..budak tadika pun wat jatuhan pin lagi banyak dari pokcik ..gitu laa perumpamaannya ..betapa terernya pokcik..

hujung minggu lak banyak sangat undangan rumah terbuka yang kena hadiri tapi akhirnya hari sabtu hanya 2 rumah yang pokcik pergi ..satu kat putrajaya ..rumah terbuka Ketua Setiausaha Negara dan rumah ke 2 ..rumah kawan pokcik kat Cheras ..ahad lak destinasi pilihan open house satu di bandar BUkit beruntung yang tak berapa untung..ni open house kawan sekolah menengah pokcik sampai laa ke Masuk UKM bersama dia ..tp bezanya dia dah ada anak ..tp pokcik tak yah cakap laa ..ada anak gak tapi anak tekak ..destinasi ke dua ..seri kembangan ex opismate pokcik ...best kan musim raya ni boleh jumpa kawan2 yang telah lama tak jumpa..

satu jelaaa yang tak best sabtu dan ahad jam teruk KL kan ...sbb tu pilihan pokcik jadi terhad..so tunggu balik kedatangan Balik Raya The Series ..episoD 4..di tanah Kuburan ..














7 Comments:

At 9:34 am, Blogger nazzman ibrahim said...

hehehe hebat pokcik kita ni

 
At 11:52 am, Blogger Asmadi said...

nazz..

takdaa hebat sangat mana pun biasa2 jah ..meh nak lawan bowling hehe!

 
At 11:52 am, Blogger Asmadi said...

nazz..

takdaa hebat sangat mana pun biasa2 jah ..meh nak lawan bowling hehe!

 
At 12:09 pm, Blogger My Green Jade said...

hehe ceria jah eh...

tp..jange lupo maghi klang sabtu nih eh :D

 
At 3:04 pm, Blogger adie-ishmael said...

Gi umah terbuka tu makan ingat-ingat badan dan perut etek...!!!kalu dah jadi macam perut dan badan abang ni nyesal pun dah terlambat...hehehe

 
At 3:11 pm, Blogger cappuccino said...

waaaa dasssat habis tu skill pokcik main bowling hheheeh..kalo kt sheffield ne ade kwn tu dpt title 'Raja Longkang' hheheheh sebab terover terrer baling bola hehhehe..best2nye menu..satay tu nmp berselero sungguh...nt jemput mai rumah ambo sabtu 18/10 ne deh..ado opn house besar2an warga kampung Firth Park kami untuk sume..nt ajk geng2 skali deh hehehhe...

 
At 11:51 am, Blogger i-chimera said...

tajuk open house.. tapi gamba dok maing boling.. pelik jugok.. tulah ore royak baco perabih dulu baru naok komen...

huh.. hebak pokcik maing boling dih. budo tadika pong boleh jatuh pin lagi banyok.. kiro handa lah pokcik ni...

huhu... rayyo sakey dihh..

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Balik Raya The SeRiEs..EPisoD 3
  • BaLiK RaYa The SeRieS...EPisOd 2
  • BaLik Raya THe SeriEs ..2008
  • SAlAm LeBaran 1429 H
  • mood raya...dah TIba
  • Diari Selesa ..
  • Peristiwa hari ini ..
  • DeMan ..tp..rindu !
  • Coretan seMinggu ..
  • Seharian Di Pejabat


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box