Monday, September 22, 2008
Coretan seMinggu ..

basuh keta laa ..yang warna putih dah tukar color jadi warna coklat ..malas betul pokcik nak basuh ..car wash jelaa..ni pun sbb nak balik kg hahha!!
skandal pokcik masa kat company laa hehe.silap matilaa pokcik kena tembak ngan pistol air ngan bf dia heh..ex-officemate aje ni !
kechik dan bisul ..geng MU and Liverpool

hidangan ikan siakap masam manis kot namanya dok reti laa pokcik tahu habiskan saja ..hidangan kat restoran limau nipis bangi

air special ..limau Nipis..mati woo kencing manis minum banyak ..!


kusyuk dengar member pokcik cerita ..mata dah ngatuk tu ahha!

roti bakar white house coffee

coffee dari white house coffee

ni laa geng baru pokcik kat celcom ..fendy, hafiz,hani, Fidah

pemcuci mulut peberet pokcik ..buah naga ..

kelaparan dah semua , makanan dah banyak atas meja eheh tunggu sabarrr..!!

ni entah apa ada dalam pinggan ni main campur ambil saja ..!!

kuih tradisi ..kalau nama dari fahaman pokcik laa ada batang buruk , onde-onde kuih lapis dan dok tau ...

ni apa ya ..dok tau laa.sapa2 blh bagitau .!!

kambing panggang
letih weeeh berjalan di One Utama sementara tunggu geng lain sampai pokcik landing dulu kat sofa hehe ..siap berdengkur lagi haah!

ingat nak wat tilam tak jadi laa eheh ..letih weeeeh


ada saless weehh kat One Utama tp pokcik takda budget ..!
pemandangan One Utama

Roadshow kat Faber Tower ..Taman Desa
cerita bermula dengan hari isnin ..16 Sept sehinggalaaa di pagi yang hening sabtu 20 sepTemBer 08..takda apa sangat nak update pasal pokcik ni ..cuma last week busy dengan roadshow kat Faber tower kat Taman deSa ..then ada berbuka puasa bersama-sama group celcom ..satu team pokcik ..khamis lak berbuka sama dengan kawan-kawan lama .ex-opismate kat Sapura dulu ..
jumaat lak takda menda sgt kerja cam biasa ..dah mula dah sihat dari hari ni ..mungkin cuaca panas sgt tu yang pokcik rasa dah kena demam..tp wat bodo jelaa nak layan lebih2 sakit ni bukan dapat apa2 baik wat selamba..tak makan ubat apa2 just rest sajaa..
sabtu lak pokcik singgah ke car wash ..(spa utk kereta kesayangan pokcik )..sesekali nak gak dia kena spa kan ..kasi cuci bersih baik punya ..sbb minggu depan dah nak balik kh ..yahoooo ..kalau takda apa2 halangan insya allah 27 September pagi sblm sahur pokcik akan bertolak balik ke Kuala Krai kelantan ...dengan anak sedara pokcik ..!harap2 tahun ni takdalaa jam teruk .tak nak lagi rasa pengalaman drive dari Kl ke KK ambil masa sahur sampai umah org dah habis teraweh huuaau ponat weeeh!!...keta dah pun menspakan diri nanti pokcik laa pulok nak pi gunying rambut kasi style mawi lak ehhe kasi botak ok gak ..ringan kepala otak nanti ..ada berani ke aku ni ..
wokehlaa geng nikmati juadah ya...kalau nak apa2 contact pokcik agen etiqa takaful anda hehe!!





















6 Comments:

At 2:50 pm, Blogger PUTUBAMBU said...

fuh..dahsyat menu tu.. siap ada kambing panggang..

apsal putu pun ngantuk tgk lauk2 tu yek? aisey..

 
At 3:30 pm, Blogger Asmadi said...

heheh sbb putu dah terbayang makanan dalam mulut heheh ..sodap tu kasi naik berat badan aje ni hahah!

 
At 7:38 pm, Blogger kami said...

Jauh tu travel.. tak kan tak ade co-pilot jauh2 ni. tak perla berenti2 kalau penat..keselamat perlu dijaga..

Madi yg pokcik mkn kat bangi tu ape nama kedai nyer.. mahal tak?

 
At 7:58 pm, Blogger Asmadi said...

balik kg jauh gak nak travel ..takda sapa2 nak ganti sorang aje yg drive kalau pokcik letih ngatuk tido dulu ..timo kasih deh kami ...

kedai tu nama dia limau nipis kat area PKNS Bangi..tak mahal kira oklaa ..:) makan 10 org hari tu dalam RM170++ aje

 
At 7:22 am, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

POKCIK....bila nak berbuka puasa dengan DIKYAH @ KEKASIH GELAP MU ini...

uwaaaaaaaaaaa...minggu depan dah nak balik AS....kui kui kui

 
At 10:15 am, Blogger Asmadi said...

dikYah tulaa sabtu ni pun insya allah pokcik dah nak kelik kg ..

cuba plan minggu ni cam mana tp dok leh nak janji laa pokcik !

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Seharian Di Pejabat
  • Hari Minggu Yang terisi !
  • SemaLam yg Tak Sihat
  • 3 hari tanpa Malam
  • Keja dan keja ..
  • Ahad...Pokcik
  • Sakit Dtg lagi ..!!
  • BlackBerry Bold Launch at HUsh !
  • SALAm RAMaDhan 1429 H
  • InsaN IstiMewa BertaNdang..!!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box