Monday, September 08, 2008
Keja dan keja ..

juadah berbuka pokcik Roti John ..makan sorang heh tak habis ada lagi dalam frigde
nasi tomato kot ni entahlaa pokcik beli aje kat pasar ramadhan area umah ..semalam kepenatan tak ke taman Len Seng ..

nilaa teman baik pokcik hehe bukan awek tuulaa korang ni laptop nilaa kawan baik pokcik teman di mana jua pokcik berapa ..teman di kala sunyi
saja tunjuk mcam pokcik keja tapi sebenarnyaa takdala keja sangat ahaha dok chat Ym tu hee oppps terbocor rahsia lak



di mana pokcik tempatkan ..CelcOm Unbeatable




dah tiba pun hari isnin ..baru aje rehat dua hari dah pun datang hari isnin ni ..kalau leh cuti lama kan best betul tak ?alaa pokcik kalau cuti pun tak ke mana sama aje destinasinya ke opis gak laa ..tula cuti ke tak sama aje takda membezakan apa2..




hari isnin ni pagi2 dah terima call dari client follow up last week punya activation ponat laa pokcik nak explain nak selesaikan semua keja hhuaa..lotih den katkatil tu client call pokcik jawab ngan confident macam pokcik dok dalam opis haah..bukan dorang nampak pun .tapi Tuhan nampak.. tp takda sesibuk sangat hanya buat sedikit arrangement pasal roadshow esok dan juga claim ..bulan ni gaji masuk awal ehheh tu diaa memborong sakan la bulan ni ..tgk ada budget tak nak beli volvo sebuah cash hha..sbb kredit card dah over limit heheh !..






wokehla pokcik petang cam biasa jumpa kat pasar Ramadhan Taman Len Seng ek jom beli Nasi Ayam dan kuih pelita pokcik tolong kawan niaga kat sana..jommmm









3 Comments:

At 3:47 pm, Blogger nazzman ibrahim said...

ohhh pokcik tolong kawan niaga ekkkk nanti nazz pi beli naaaaa hahaha

 
At 4:35 pm, Blogger Asmadi said...

meh laa nazz..kalau dtg sure habis nanti nazz borong hehe!!

 
At 4:35 pm, Blogger Asmadi said...

meh laa nazz..kalau dtg sure habis nanti nazz borong hehe!!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Ahad...Pokcik
  • Sakit Dtg lagi ..!!
  • BlackBerry Bold Launch at HUsh !
  • SALAm RAMaDhan 1429 H
  • InsaN IstiMewa BertaNdang..!!
  • MataHari .!!
  • Secakir Senyuman Dari Pokcik disebalik air mata .....
  • Doa pokcik PadaMU ..!!
  • Tiada aPa Pun..!!
  • AkU HaNya MamPu BerDoa ..!!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box