Tuesday, September 02, 2008
BlackBerry Bold Launch at HUsh !


Salam Ramadhan hari yang Ke 2 ..hari ni pokcik agak busy bukan apa pun ..nak citer sikit latar belakang yang jadi busy ni ..semalam masa pokcik dok merawang kat MidValley ..pokcik dapat email dari Big boss pokcik yang kena attend Blackberry Bold kat Hush Bangsar ...attire kena pakai Black Suit .waduhhh terbaca aje email tu geling kepala laa pokcik , mana nak cari black suit ni bukannya ada sebelum ni..oleh kerana dah memang ada kat MidValley pokcik apa lagi mencari laa apa2 yang ada .pi G2000, Padini, Topman semua masuk ..harganyaa wallah mahal sungguh ..macam mana laa ek esok nak kena pakai ..so pokcik decide laa beli kat satu kedai sana terpaksa guna kredit card nak wat cam mana dah awal bulan mana ada gaji lagi dah ..!sweap jah laa pokcik ..!!
alang-alang dah membeli kan ..kena beli yang sepadan dan kira nak pakai lama , pokcik kan banyak hadiri majlis rasmi CELCOM ni..kenala bersiap Sedia selalu kan ..!apa Salahnya berbelanja benda yang berfaedah ni ..cuma garu kepala jelaa takda budget ..ni pokcik masukkan dalam budget tergempar ...:)
Jadi alkisahnya kul 11am tadi pelancaran BlackBerry Bold device terbaru dalam rangkaian blackberry dilancarkan oleh CEO Celcom Dato' Sazally diacarakan oleh Harith Iskandar ..pokcik ke sana on duty kena kasi penerangan pada press kalau ada apa2 pertanyaan ..macam buat marketing gak la kan ..!
semalam hari pertama puasa pokcik sahur dengan buah kurma dan cereal saja..berbuka lak ramai2 kat kedai makan kawan pokcik kat taman Len Seng ..best makan ramai2 ni ada dalam 15 org semuanyaa ..bukan apa kat kedai ni dia tutup cuma masa bulan puasa dia buat kuih Pelita .jadi malam2 lepas teraweh lepas sini laa buat sampan kuih pelita tu ..kalau nak rasa meh laa ke taman Len Seng ..banyak gak dia buat dalam 8000 biji ..!
oklaa kawan2 semua selamat berpuasa ..semoga ibadat kita diberkatiNya ..
buat yang tak sihat tu bersabarla ek dugaan di bUlan Puasa ni ..pokcik doakan semoGa cepat Sembuh ..amin .!!

8 Comments:

At 12:00 pm, Blogger eQ said...

jgn diamalkan sweap credit card tu...hidup bebas tanpa credit card...mcm abg eq...heheh

 
At 10:49 am, Anonymous Sreedhar said...

Blackberry Bold! I want one...
selamat berpuasa! KiT

 
At 2:19 pm, Blogger Asmadi said...

thanks nasihat pokcik ..tp tu kes urgent sbb nak kena pakai masa launching tp leh claim semula ngan company hehe ..ke abg eq ada baju nak pinjamkan heheh !!

 
At 2:20 pm, Blogger Asmadi said...

Sreedhar ..

u can get it at RM2499 ehhe came and meet me i will give to you ..

thanks for the wish hehQ!

 
At 4:27 pm, Blogger Reez said...

Hmm...

Interesting gadget... Well, I'm not a big fan of Blackberry but I would say, they are now 'on the move' with the latest technology...

Setuju dengan Abg Eq... Kene beringat sikit dengan CC nie...

Selamat berpuasa...

 
At 4:02 pm, Blogger My Green Jade said...

tuler madi biler ler kite sume bley gather bebuka eh

 
At 4:37 pm, Blogger Asmadi said...

Reez ..memang laa tabiat tak baik tp urgent dah kena beli sbb takda ..tp dont worry now dah hati dengan semua beli ikut keperluan saja ...

 
At 4:38 pm, Blogger Asmadi said...

kak Tinie kita bila2 aje leh bersama huau tp kebusyan masing2 menghalang hhuua!!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • SALAm RAMaDhan 1429 H
  • InsaN IstiMewa BertaNdang..!!
  • MataHari .!!
  • Secakir Senyuman Dari Pokcik disebalik air mata .....
  • Doa pokcik PadaMU ..!!
  • Tiada aPa Pun..!!
  • AkU HaNya MamPu BerDoa ..!!
  • melawan Kesepian
  • TerBang Tinggi .!!
  • PerTemuan ..


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box