Sunday, September 07, 2008
Ahad...Pokcik

gambaran umah pokcik hehe ni bukan gambaran dah realiti setelah dipenat lelahkan hari ahad kemas umah
ruang santai pokcik ni la di atas karpet biru hehe !

patung bear tu masa hadiah main bowling ...


Pokcik takda apa2 appoitment hari ahad..tak sesibuk mana pun ..bangun awal pagi tgk matahari dah memacak atas kepala..malas betul hari ni kan ..takda apa nak dibuat pokcik kemaskan umah , basuh baju cuci lantai semua ..baru tengahari..tup tup tengok kartun ni pokcik dapat call dari member opis ajak datang ke menara celcom ni la apa lagi wat keja ..pokcik on aje duk umah takda wat menda pun ..dah siap solat semua pokcik ke opis maybe sampai petang ..hehe kalau nak tahu ni laa pokcik dok update blog hahah ..takda citer apa pun ..kurang menarik hidup ni tak da penuh ngan appoitment takda sapa2 nak ajak pokcik berbuka puasa ke ni haha ..saja nak offerkan diri ..ajak la pokcik ..bosan gak asyik buka posa nasi bungkus suap makan sorang2 ni huau .1


dah lepas ke opis ni pokcik ingat nak ke low yatt plaza cari barang computer then singgah la mana2 bazar ramadhan cari juadah nak makan..


oklaa pokcik ucapkan selamat berbuka puasa semua Ya ...salaM


5 Comments:

At 3:47 pm, Blogger nazzman ibrahim said...

lawa umah pokcik

 
At 4:00 pm, Blogger Asmadi said...

ehhe lawa ek mehlaa datang tolong chat ada sebelah lagi blm cat hehe

 
At 4:04 pm, Blogger nazzman ibrahim said...

hahaha nanti ambo g umah pokcik yorrr

 
At 4:01 pm, Blogger My Green Jade said...

fuhyo tema flora n fauna

 
At 4:36 pm, Blogger Asmadi said...

tema yang menyejukkan mata kan kak heeh !sama2 menikmati..jom la akak dtg umah !

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Sakit Dtg lagi ..!!
  • BlackBerry Bold Launch at HUsh !
  • SALAm RAMaDhan 1429 H
  • InsaN IstiMewa BertaNdang..!!
  • MataHari .!!
  • Secakir Senyuman Dari Pokcik disebalik air mata .....
  • Doa pokcik PadaMU ..!!
  • Tiada aPa Pun..!!
  • AkU HaNya MamPu BerDoa ..!!
  • melawan Kesepian


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box