Tuesday, September 16, 2008
Seharian Di Pejabat

blackberry bold baru sampai semalam kat air port pada customer semua bersabar ya hehe..pokcik pun tak leh nak rasa guna ni lagi hahha!
jemput -jemput makan minum heeh lega dah ni berbuka aje posing bukan makan ..budak2 ni suka betul berposing ..


cepat-cepat waktu berbuka dah masuk ni ..apa sal lak kau ni megat org nak berbuka kau kasi peace lak ..tolong laa kak wati kau tuuuu sediakan makanan



ni pokcik tak tau makanan apa tapi memang best pulut ada inti pisang di dalam ..sodap sungguh blh di dapati kat kg baru ..!


pulut bakar dengan pulut pisang

nasi dagang dah jadi cam ni heeh sbb pokcik campurkan nasi dengan kuah sekali hehe dengan 2 ketul ayam kari dan telur ayam ..
salam geng-geng semua ..suasana kemeriahan bulan puasa ni dah semakin terasa ..tp yang lagi best kemeriahan nak sambut bulan syawal ..kat opis pokcik ni dah berkumandang lagu-lagu raya dari macam-macam versi .ada yg dulu kala . ada yang dari datok Ct , ada dari kanak-kanak..tp pokcik udah merasakan kemeriahannya ..kedatangan syawal yang mulia ..
blm nak citer pasal syawal lagi ..semalam pokcik takda kuar ke mana2 sbb banyak keja nak kena settlekan ..pending banyak sangat ,nak selesaikan masalah customer semua , ada tunggu customer dtg opis ..tutt tap tut tap dah petang tak perasan lak pokcik tgk jam semalam dah kul 4 pm lbh dah ..tengok jalan raya waaallaahh full jam pack sgt ..emmm dari duk merempuh jam tu baik pokcik stay back kat opis ..lagi bagus leh buat keja ..dah hasilnya tengokla gambar makanan tu ..meriah gak buka kat opis ni ek ..dari pokcik dok layan perasaan buka sorang2 kat rumah best gak ..leh kongsi makanan, gelak ketawa dengan bkd2 opis ni ..semua geng baik punyaa ,.sporting aaa ..
sumber makanan semua dapat kat kg baru ..tak sempat nak posing kat kg baru sbb hujan ..tu yg lepaskan geram pose dalam opis aje hehe!!..
hari ni ada roadshow kat Faber Tower dan berbuka bersama rakan sepejabat lagi ..
ariosss nikmati kelazatan ramadhan bersama ..!








9 Comments:

At 8:14 pm, Blogger Beruang Madu said...

Kampung baru yerrrr... hmmm tempat ni memang Abg Bear dah terlupa untuk tahun ni... cemana lah sambutan untuk tahun ni yer... tak gi shopping lagi

 
At 11:59 am, Blogger Asmadi said...

ahah kg baru ..gerai tak banyak tp yg pasti sedap2 semuanyaa..

persiapan takd apa2 cuma beli utk mak dan family ajela saya pakai mana yg ada ..itu jelaa berjimat sikit ..

abg Bear cam mana ?

 
At 10:35 am, Blogger addyaholix said...

Nampak sedap. Macam kawan aku tanya, boleh ke bersahur pukul 1030am?

 
At 8:52 am, Blogger kami said...

berminat la ngan blackberry bold tu.. baru jerk terbaca iklan baru celcom kat surat kabo ni..Berapa harga nyer kalau kat market?

 
At 10:21 am, Blogger Asmadi said...

kami..

utk blackbery bold tu market price RM2499 but can still leh runding :)

nak hubungi aje pokcik !

 
At 1:58 am, Blogger kami said...

tu dah bagus, berita baik.. tema kacih madi

 
At 2:45 pm, Blogger Asmadi said...

ahha no problem kalau nak apa2 info just email me ..pokcik hehe
kat asmadixmen@yahoo.com.my

nape pokcik tak leh accesss blog kami ek ?

 
At 2:45 pm, Blogger Asmadi said...

ahha no problem kalau nak apa2 info just email me ..pokcik hehe
kat asmadixmen@yahoo.com.my

nape pokcik tak leh accesss blog kami ek ?

 
At 12:53 pm, Blogger kami said...

boleh jerk pokcik.. mungkin masa nak bukak tu tgh upload kot..cuba lagi http://bendangku.blogspot.com/

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Hari Minggu Yang terisi !
  • SemaLam yg Tak Sihat
  • 3 hari tanpa Malam
  • Keja dan keja ..
  • Ahad...Pokcik
  • Sakit Dtg lagi ..!!
  • BlackBerry Bold Launch at HUsh !
  • SALAm RAMaDhan 1429 H
  • InsaN IstiMewa BertaNdang..!!
  • MataHari .!!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box