Friday, September 12, 2008
SemaLam yg Tak Sihat

kombinasi nasi lemak , air tembikai susu dan agar-agar..
tu beleda (bahasa rasmi agar-agar heh) dan timun susu heh (tembikai susu heh)

nasi lemak lauk Rendang..

semalam yang tak sihat dan semalam yang busy bagi pokcik ..setelah ke roadshow kat EON ..kalau sebenarnyaa semalam pokcik memang ke sana lewat dah almost 3 pm lbh sbb banyak tempat nak kena singgah ..tp dalam busy tu sebenarnya pokcik tak sihat ..semalam kena sakit perut yg memulas amat sgt ..tp pokcik gagahkan laa juga sbb dah janji dengan client nak jumpa kan .nak kena deliver barang pada dorang semua ..satu kat menara Standard chatterd dan USJ19 ..jauh lak tu ..dengan cuaca yang panas sekarang ni dan akan senangkan pokcik kena migrain ..huhhuu.!!

lepas aje kat EOn tu pokcik terus balik ke rumah dah sampai tu dah pkl 445pm ..pokcik tak da apa2 dan on kipas lena sampai ke petang ..juadah berbuka tak beli apa2 lagi ni ..sbb dah sakit sangat dengan sakit perut ,migrain datang tak tahanla sampaikan pokcik fikir makan jela apa yang ada dalam frigde untuk buat alas perut ..tp kan pokcik sedar dalam kul 630 pm cam tu ..bangun solat semua ,.gagahkan diri ke pasar ramadhan yg dekat umah ..terbeli la nasi lemak , kuih agar2 tu ngan air ..tak sempat nak fikir sangat dah itu jela yang di beli ..lepas buka puasa terbongkan kat depan ruang tamu tu aje tak larat dah ..ubat migrain pokcik tak telan sbb akan ngantuk jadi tak sedar lak nnati kan ..

wokehhla semalam ribut kuat kat area umah pokcik ...dah pun jumaat menjelang hari ni pokcik akan duduk kat opis aje ..rasa macam tak sihat lagi ni ..cahhhhhoooww





5 Comments:

At 10:03 am, Blogger nazzman ibrahim said...

jago diri tu pokcik oiii saket susoh nanti

 
At 6:59 pm, Blogger Reez said...

Assalamualaikum...

Dah kurang sakit tu Madi?... Jaga diri hang baik2... Jangan lupa makan ubat... Moga hang sembuh dan kembali seperti sedia kala...

 
At 2:40 pm, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

ni berbuka puasa ker melantak nih?


hadoi ai...

 
At 3:59 pm, Blogger My Green Jade said...

da sehat lom nih madi?

ghajin2 mkn obat eh

lehai..lame x pekena nasik lomak..slurrppppp..nyummmm

 
At 4:29 pm, Blogger Asmadi said...

alhamdullillah dah bertambah baik skrg ni ..thanks ek semua prihatin pasal pokcik ni ..

Nazzzman Thanks

Reez ..aku dah sihat

Yanie tu adik sikit dari melantak pokcik panggil tu pelahap hehe



kak tinie jom laa pekena semua tu sama2 nak !!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • 3 hari tanpa Malam
  • Keja dan keja ..
  • Ahad...Pokcik
  • Sakit Dtg lagi ..!!
  • BlackBerry Bold Launch at HUsh !
  • SALAm RAMaDhan 1429 H
  • InsaN IstiMewa BertaNdang..!!
  • MataHari .!!
  • Secakir Senyuman Dari Pokcik disebalik air mata .....
  • Doa pokcik PadaMU ..!!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box