Monday, September 22, 2008
DeMan ..tp..rindu !

muka kesian tak tgk pokcik emmm mood demam ni sebenarnyaa badan tak sihat sgt ..ontahlaaaa cuaca agaknya panas sgt !
daging kambing lada hitam kot hehe dok tau makan aje dah orang belanja ..

tak tau laa mee apa yg pastinyaa sodap..memang pokcik rekemen kan pada korang jomlaa ikut pokcik makan sini


sup chinese pedaaass

Nama Restoran ni Dong Yi Shun kat SuMMit Subang ..
minggu sakit untuk pokcik ..mungkin antibody dah kurang dah tua kan ..umur dah nak masuk 30 tahun depan ..kalau sakit lak tu sorang2 kat rumah ..emmm kalau ada teman best gak ..tapi pokcik tak harap sgt dah dah terlalu biasa dengan kehidupan sorang2 ni ..cuma didoakan jangan pokcik meninggal dalam keseorangan cam tu udah laa..minta dijauhkan ...
semalam dalam demam tu , kawan pokcik pi bawa jalan2 kat sunway piramid..just jalan2 nak kuarkan peluh ..tawaf laa bangunan sunway piramid tu berkali-kali ..hajat hati nak main bowling apa kan daya keletihan dan badan tak sihat sampai laa ke hari isnin ni pokcik masih blm sihat ...kala ni pokcik rindukan kg rasanyaa ..homesick ..bila diri keseorangan cam ni laa rasanyaa ..!dan rindukan dia ..entahlaa dia tahu ke tidak tp dia selamanyaa ..!!
tp bila rasa rindu ni , pokcik akan call mek ..borak lama2 dengan dia ..kalau nak tahu laa ..rahsia pokcik ni hehe ..kalau pokcik sedih ke , pokcik rasa apa2 yg tak best ke yang akan naikkan semangat pokcik balik adalah mek dan kakak pokcik ..kalau pokcik frusst ke pokcik akan borak dengan mek lama2 sampai tu dalam sehari beberapa kali pokcik akan call mek dan kakak ,mungkin dorang pun bosan dengan pokcik heeh ..dah call selalu takda menda sgt ..cuma bila dengar suara dorang ni terasa ketenangan dalam hati ...memang betul laa dalam hal pokcik ni hanya mek dan kakak , ngan anak2 buah ubat segalanyaa bagi pokcik ,.sbb tu kalau dorang sakit sikit pun kat kg pokcik akan risau yg amat sgt ..ni laa diri pokcik ..dalam diari tertulis ..pokcik blm bersedia utk kehilangan mereka semua..entahlaa apa jadi pada pokcik ..kalau itu dugaan nyaa tp tak tau ulaa cam mana pokcik nak hadapi..
pada kawan2 semua thanks for your support walaupun kita ni kawan cyber tak pernah bersua muka ..nasihat dan pandangan pokcik hargai ..
pokcik kat opis lagi ni ..selamat berbuka ya..!!







7 Comments:

At 8:06 pm, Blogger kami said...

rindu kat sape tu pokcik.. oo rindu kat family rupa nyer... keje2 gak kesihatan perlu di jaga

 
At 8:38 pm, Blogger Asmadi said...

ahah rindu kat family aje pokcik mampu ..tahukan :)

nak rindu pada sapa ek leh kasi tau tak hahah ..

thanks kami ..insya allah akan jaga kesihatan dengan semampu mungkin

 
At 7:20 am, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

POKCIK...

bleh tak jangan posing cenggitu...lemah jantung dikyah menengok nyer...adoyai....dup dap dup dap.....

terjatuh chenta sekejap dikyah kat pokcik...opsssssssss.....


he he he

 
At 10:06 am, Blogger Asmadi said...

tuuu bukan posing dikyah hhe tu namanya pokcik dalam demam dok larat sgt hee ..posing minta kesian nak duit raya hehhe..

duup duup dappp jantung ku bila ku sebut nama mu hehe!

 
At 11:33 am, Blogger My Green Jade said...

uikh..uikh...emmm...emmm..
dag dig dup tepusing jap jantong akok tgk 2 insan nih
kembang kimpis lobang idung akok tersebot2 namer 2 insan nih..
wink wink ehem..;)

 
At 3:36 pm, Blogger adie-ishmael said...

bukan muka kesian...muka manja-manja kucing tu...hehehe.

 
At 12:46 am, Blogger Asmadi said...

eheh tapi tak tau nak manja3 dengan sapa haha!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Coretan seMinggu ..
  • Seharian Di Pejabat
  • Hari Minggu Yang terisi !
  • SemaLam yg Tak Sihat
  • 3 hari tanpa Malam
  • Keja dan keja ..
  • Ahad...Pokcik
  • Sakit Dtg lagi ..!!
  • BlackBerry Bold Launch at HUsh !
  • SALAm RAMaDhan 1429 H


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box