Monday, September 22, 2008
Peristiwa hari ini ..

wallpaper laptop pokcik heheh ..nak letak pic sapa lagi kalau bukan diri ku ini heheh ...@
ni laa adik-adik pokcik ..masa ni dah pukul 8 pm lebih kot dorang sambut birthday girl

birthday Girl..Linda..untuk Linda pokcik ucapkan sempena dengan ramadhan yang mulia ni dan hari lebaran yang bakal menjelma diharapkan dirahmati olehNya..amin


birthday cake ..LINDA
sure korang pelik kan apa salaa pokcik dalam masa 1 hari ada 3 entry eheh ni namanya gila bayang..oppss bukanlaa cuma pokcik ada kelapangan dan rasanya ada sesuatu yang nak dikongsi bersama dengan kawan2 blog pokcik ...harap jangan jemu membaca ek apa saja coretan mengarut tapi bukan mencarut dari pokcik ..
hari ni tanggal 22 septemer 08 bersamaan dengan 22 Ramadhan 1429H ..pokcik tak kuar ke mana2 sbb dari pagi sampai laa ke petang ada meeting dan banyak masa spend kat opis ..so hari ni berbuka dengan kawan2 opis aje..kat pulau depan opis pokcik ..dengan tahap kesihatan yang belum kembali sembuh pokcik hanya mampu berselimut kat opis sambil melayan kerenah pelanggan .nak wat cam mana kan dah tugasan hakiki kat sini kenaa gak ..maniskan mulut murahkan senyuman walaupun pokcik tak sihat ..tp alhamdulillah ada kawan2 yang memahami situasi pokcik ....
jam dah hampir kul 831pm ..masih lagi ligat di pejabat ..bukan tak nak balik tp hati ni rasa balik umah sana tu jauh yg amat lepas tu lak pokcik rasa nak drive tak larat sgt ni ..nak gagahkan dulu , nak kasi biar ada tenaga lepas berbukan dan insya allah lewat pun dalam kul 9pm pokcik akan kelik laa nanti ke rumah idalam pokcik di balakong sana..
kat pejabat ni ada anak-anak dara comel dari department activation ..dorang ni kuat betul kerja ..sabtu ahad pun datang opis nak selesaikan kes ..ni antara orang penting sbb kalau ada line tak active sapa yg susah ..pokcik gak yang susah heheh..!utk adik ana comel , adik linda manis dan kawan2 semua rajin-rajin keja ek ..dan utk birthday Girl ..salam Hari Lahir semoga dicucuri rahmat olehNya ..amin ..
wokeeheh pokcik beransur dulu ya..bukan apa ..peristiwa hari ini dah berakhir cuma nak balik dah gagahkan diri aje ..doakan moga pokcik selamat dalam perjalanan balik ke balakong ek ..diri tak kuat tp kena kuatkan gak sbb rumah jauh di sana ..wassalam !





6 Comments:

At 7:07 am, Blogger cappuccino said...

salam ziarah pokcik..sedap2nyo tgk menu2 kt rmh pokcik ne..terliur ya amatzzzz kawe ne...balik kelate ko raya ne..ish2 lagi mau tanya...

 
At 7:19 am, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

POKCIK....makan kek tak ajak owang arrr...majuk arr cam nih....huhuhu....

ala pokcik...nak wat cam ner....pantun dr kelate lom ado....aper kata pokcik yg create kan....kekkeke.. pantun 2 kerat pun ok per...

kui kui kui.....MAK MERTUA? siapa kah gerangan nyer...

SALAM SAYANG DARI..

DIKYAH...[KEKASIH GELAP MU]

(^_^)

 
At 10:04 am, Blogger Asmadi said...

salam cappuccino..

sodap ek tu laaa penangan duduk negara sendiri kan ..mati sebab makan aje hehe

insya allah kelik kelate hari sabtu ni ..jom kelik sama hehe

 
At 10:05 am, Blogger Asmadi said...

haah tu bukan kek pokcik , saja menumpang kasih dengan adik-adik opis pokcik hehe ..


nanti pokcik reka pantun baik punya dari kelate asli lagi deh \.

mak mertua tu kena carila di mana hhee!

 
At 10:22 am, Blogger My Green Jade said...

lerrr igt ker besday madi :p

siannye keje smpai mlm2..tingat zmn2 akak bz dulu2 :(

 
At 10:48 am, Blogger Asmadi said...

eheh kak kan besday saya lambat lagi ..hujung tahun heheh..

nak wat cam mana kak ..balik umah awal pun layan diri sorang baik duk opis seronok tak yah fikir masalah negara lain !!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • DeMan ..tp..rindu !
  • Coretan seMinggu ..
  • Seharian Di Pejabat
  • Hari Minggu Yang terisi !
  • SemaLam yg Tak Sihat
  • 3 hari tanpa Malam
  • Keja dan keja ..
  • Ahad...Pokcik
  • Sakit Dtg lagi ..!!
  • BlackBerry Bold Launch at HUsh !


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box