Wednesday, September 24, 2008
Diari Selesa ..

keboringan drive ke opis pagi tadi .tanggal 24 september 2008 jam lbh kurang 945pm...ternampak lak billboard celcom katanyaa unbeatable ..:)
menu makanan berbuka pokcik ...nasi bojari kat madam kwan ..kira ok jelaa..makanan sebenar tak sempat nak ambil sbb dah kelaparan dah tak ingat nak snap haha!

Madam Kwans Pavillion ..service ok gak not bad
suasana hari raya kat Pavillion ..meriah gak

ni laa salun yang selalu pokcik pi ..suka sbb dah biasa sgt sini dah masuk ni kali ke 3 gunting rambut kat salun ni ..dah kenal pun !!

ni pulak kedai baju kawan pokcik ..nama kedai Fusion .baju dan jeans pelbagai design..baju ni semua design kawan pokcik ni tp tempah kat Thailand..cantek2 koleksi ..jom laa ke sana cari baju raya..kat BB Plaza cari dehh..kalau tak jumpa tanya ngan pok guard tak pun indon jaga toilet haah!


semalam kesibukan gak .bukan apa pokcik dah kelewatan ke pejabat pulak tu keja menanti banyak lak..masuk aje dah nak kena settlekan proposal utk client sbb ptg ada meeting dengan dorang kat Shah alam..lebih kurang pukul 1lbh pokcik bergerak ke Shah Alam seksyen 9 ada meeting sana ..dah siap semua ..pokcik bergegas lak ke Menara Standard Chatered kat Bukit bintang nak kena hantar barang kat client lak ..dah sampai sana dalam pkl 3lbh gak laa..almost 4 kot ..dah siap antar barang ..pokcik lepak kat kedai baju kawan pokcik ..kedai FUSION ..milik kenalan pokcik ..jom laa dtg jenguk ada baju design yang cantek dan menarik ,...!!meh laaa ..tp nak diskaun kena tanya tuan kedai laa pokcik bukan pemilik hehe....
kira semalam pokcik berbuka dengan kawan kat pavillion ..makan kat Madam Kwans ..sodap gak service baik cepat walaupun ramai orang kat sana..nak tahu tak pokcik berbuka dengan selebriti terkenal ..nak tahu sapa hahah..aznil haji nawawi..kata aje berbuka dengan dia tp dia meja lain pokcik meja lain haahah ..saja nak kasi gempar ..wokeh laa ..utk kawan2 baru yang kat over the sea tu cappucino , ladyeena tu tabahkan hati diperantauan ....sila jamu selera kat blog pokcik ..kalau rindu kat negara malaysia dan negeri kelate mehlaa lepak sini ..dengan hati senang pokcik menerimanya ..
waaaahlam wasssalam ...






2 Comments:

At 10:04 pm, Blogger kami said...

Madi mcm mana kesihatan? dah ok ker..jln sakan la lak..kedai fusion tu mcm kenal jerk tuan dia, kirim salam kat malek ekk>...KAMI dah tak sabo nak leh KG ni.. nak habiskan duit yg ade ni

 
At 12:54 am, Anonymous arezeizul said...

org dah beli 3 pasang abju kat situ maser nak raya hari tu...

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Peristiwa hari ini ..
  • DeMan ..tp..rindu !
  • Coretan seMinggu ..
  • Seharian Di Pejabat
  • Hari Minggu Yang terisi !
  • SemaLam yg Tak Sihat
  • 3 hari tanpa Malam
  • Keja dan keja ..
  • Ahad...Pokcik
  • Sakit Dtg lagi ..!!


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box