Thursday, July 12, 2007
PemerGian !

assalamualaikuM ..


Kawan-kawan Yang aDa!!poKcik just naK buaT penGuMuman..aku telah kehIlaNgan seOrang NeNek ,,jam 2.20 pagi tanngal 12 July 2007 adalah detik pemergian neneK PokCik ke pangKuan IlaHI Pencipta Yang Maha Esa..Al-Fatihah seMoGa rOH neNek DiteMpatKan diKalaNgan oranG-OraNg yaNg berImaN..



Utk KisaH akU lak ..so far darI isNin ..caM bIAsa balIk LamBat ..seLasa malam ada BadMinTon kaT PUtraJaya PrecinT 9 dari puKul 8-10 mlam..RabU lagi Lewat baLik alMost 930pm ..Tu Jelaa sO fAr aku ni..keHidUpan PokcIk baNyak diKeliliNgi deNgan keJa daN keJa ..oraIt laa ada masa sure kawe roYak laGi ..


waaacaaah ..wasssalam dan sekali lagi al-fatihah buat Arwah NEneK pokCik..!!!

5 Comments:

At 9:08 am, Anonymous cuya said...

alfatihah untuk nenek pokcik...

 
At 12:59 am, Anonymous Anonymous said...

Al Fatihah utk nenek demo..Takziah utk demo..Setiap yang hidup pasti akan mati...

Salam ikhlas..

 
At 10:53 am, Blogger Reez said...

Innal Lillahi Wa Innal Lillahi Rajiun...

Al-Fatihah...

Ermm.... Kerja, kerja juga... Jangan sampai jadi hamba pada kerja... Kau pernah cakap pada aku dulu dan sekarang, aku berpesan pada kau pula...

Take care Madi!

:)

 
At 2:38 pm, Blogger muin said...

Takziah utk pokcik sekeluarga

 
At 9:18 am, Anonymous Pyro said...

Al Fatihah...dan takziah

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Mek DaTAnG!
  • PerJalanan !
  • perLukah ...
  • permulaan !!!
  • perkembangan terkini
  • Setia ku Di sini.. Walaupun o...
  • Aku MasiH dan Akan seNdiRi
  • aku akan kembali
  • salam kembali
  • Selamat Hari Raye Aidilfitri Ada seorang pemuda ...


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box