Thursday, November 13, 2008
BerSaMa GemBira ..Episod 1

tanggal 9 November .pokcik and the geng telah lepak di putrajaya ..sebahagian putrajaya telah diselongkar dan di buat amazing race dari satu point ke satu point ..penceritaan pertama episod taman botani ..lepas ni ada lagi tempat lain akan di cover oleh geng pokcik ..!
haah ni potongan kepala paling chantek ..sapa menang ek ..sapa lagi kalau bukan pokcik sbb pokcik ajer dapat kasi rambut pacak terbaik dorang semua terselindung ..kak sha .apa kes jauh sgt tu ..takut nampak temban ek kalau banding dengan kak tinie hahahh!


lepak santai berlatar belakangkan suasana putrajaya sebelum hujan mencurah ..pokcik bersama 4 madu nyaa haha ..tak pasal2 aku keja kejar dengan laki dorang ni haha..!

pokcik ,afiq (inilaa mangsa kita orang jadi cameraman heee) sbb tu dia takda banyak dalam gambar , kak tinie , dikyah (kekasih gelap pokcik ), kak As wanita gigih HAI-O , kak Sha ( minah putrajaya)


aksi nakal sbb masa kecil2 dulu semua tak boleh nak bergambar cam ni ahha..nanti mak ayah marah ...tu semua letak tanduk pada pokcik ..!sblm dorang letak .pokcik serah diri .!


pokok pun jadi mangsa kita orang ..tak leh tgk apa saja benda akan dijadikan bahan exsperimen kepada cameraman yg amatur haha!


tangan-tangan paparazi tengah ambil pic artis berjalan-jalan di taman ..terpaksalaa pose nanti kata tak mesra lak ..opss sapa artis ni dikyah ..pokcik ke atau kita ..nanti esok ada masuk dalam buletin putrajaya lak ..aksi terlampau anggota kerajaan..aik sapa keja kerajaan .dikyah aje kan :)


aik ni dengan artis lain lak ..banyak betul skandal kan ..tu tgk paparazi tak habis2 nak ekori pokcik ..tp pokcik maintain ajer senyum kasi muka happy ..!

siapa yang jadi mangsa ...tengok dan nilaikan ehe .yang di depan atau di belakang :)



heroin hindustan ..yang ketinggalan ..tak tahu laa takda hero yang nak datang menyambut kak As..sekarang ni wanita gigih Hai-O ni ada kat Paris ..bercuti di sana ..bestnyaa ..nanti balik jangan lupa hadiah kat geng kita orang ..pokcik dah tempah awal2.tunggu kat KLIA hahahQ!



pertandingan meneka siapakan di antara 4 ini yang sudah berpunya dan masih single mingle ...klue dia .2 sudah berpunya 2 lagi single ...jap jap single ke kalau ada bf haahha !oppss sorry dikyah pokcik terbocor rahsia ,.!
pokcik nak terbang tapi sayap takda lak haah..terpaksa terbang tang siu gak ..sepohon pokok yang jadi mangsa seterunya,,kesian kan kat pokok ..kak Sha tersengeh tu nape ..ke cover sesuatu ..macam cover perut ajer ni ..ahah ..lari cepat nanti Kak Sha babap ..:)

waduh-waduh bersuapan lak dia kan ..manjanyaa .orang suruh makan laa bukan suruh bergambar ..eem di mana jua berada tetap senyum manis !


sedang khusyuk menikmati makanan yang semua nya enak dipandangan pokcik ahha atau pun pokcik udah kebuluran tu yang makan sampai tak sedar ada paparazi curi2 ambil gambor pokcik !


kak As tak sedar pokcik nak suap makanan kat dia ..yang lain biasa pose sengeh2 ajer !

minuman di sponsor oleh marigold ..terima kasih 7E..!!

juadah yang dipanaskan oleh pokcik hahah ..tak sempat nak masak hehe kena panaskan apa yg ad akat rumah ..rendang daging..!



ayam kentucky gorengan dikyah ..resepi rahsia..di taja oleh ccarefour !

kek cokelat di taja oleh kak Tinie ..sesedap rasa !

bihun goreng tajaan kak Sha ,,habis licin semua .tahap kelaparan yang tinggi ,,aha lama menunggu ketibaan dorang ni tu yang sampai ajer terus serang makanan !





















9 Comments:

At 1:25 am, Blogger Mdm.Zend said...

torn among the roses...hehehe...gembira sakan posing yek...hidup mesti gembira kan...

 
At 5:04 pm, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

pokcik aka Kekasih Gelap Ku..

ha ah ha..adoiyai....
ni baru episod 1 ek pokcik..

lom kuar lagi 3 episod yg bakal menggegarkan blog pokcik, dikyah n kak tinie

kekkekekke.....

aper2 pun memang hapening arr...

pokcik...dikyah mana ada ada bopren....tu teman tp mesra jer ler...


kekkekekke.....

 
At 1:02 am, Blogger cappuccino said...

pokcik..ganah demo ne...demo jd mat bungo di kelilingi kumbang2 hahahhahaha....

 
At 10:13 am, Blogger adie-ishmael said...

alamak...pose anjing kencing kat pokok tu macam menarik jerrr...hehehe

 
At 11:15 pm, Blogger My Green Jade said...

uikh heheh mmg hafening gilo weh..

cam x cukop le sepetang...kna 2 3 petang bru abes amazing race puta jaye.. :p

 
At 9:55 am, Anonymous rhazes2006 said...

Best tengok pokcik bersantai..senyum melebar from ear to ear.......
Awek-awek lak keliling pinggang....

hehehe..kim salam pd yg belom berpunya..salam maut!!

 
At 1:51 pm, Blogger arsaili said...

salam..siap keluar tanduk ek..ahahah

 
At 3:53 pm, Blogger Djebat said...

alhamdulillah, abg tumpang happy tgk madi happy..best kn hidup ramai kawan..abg sorg2 je kat JB ni..waaaa

 
At 2:52 pm, Blogger My Green Jade said...

potongan pala kak jen plg ensem coz plg spesel..ado spek matoooo hoohoOooooo :p

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • DinnEr With friends..
  • Arrgghhhh!
  • Raya Tak Habis lagi wooo !!
  • MEncaRi KedaMaiAn Hati..
  • THE BoLd CeLEBRaTIOn & KarOKe !
  • BaliK RayA The SeRies ..Episod Terakhir !
  • Balik Raya The Series ..Episod 4
  • Balik Raya The Series ..EpisOd 4
  • NoTa Kecil DarI Dia..
  • OPEN HOUSE..


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box