Monday, November 17, 2008
CiNta Baru Pokcik!!

kasut bola yang pokcik baru beli..eheh bersungguh benor beli kasut baru kan ..sbb kasut lama dah bertahun tarak tukar ..bila dapat panggilan main bola ni terus aje pokcik beli kasut baru ...cinta pokcik !!


sekarang ni pokcik dah temui semula cinta pokcik yang telah lama pokcik tinggalkan ..sekarang cinta ni kembali pada pokcik ..best sgt ..cinta bertaut kembali ..sure korang fikir kan apa kes laa pokcik jiwang ni ..bukan apa laa..lo ni pokcik dah dapat main bola semua ..kalau korang nak tahu ini laa cinta pokcik yang telah lama pokcik pendamkan ..bermain bola!
alhamdulillah pokcik telah terpilih untuk jadi salah seorang daripada 20 org pemain bola sepak utk team bola CELCOM ..lps ni tiap hari isnin, rabu dan jumaat akan ada training setiap petang habis keja dari kul 530-7pm ..then sabtu pulak ada friendly match ngan mana2 team yg terpilih ...
bila aje dapat berita pokcik dapat main bola ni terus pokcik ke adidas pavillion beli kasut bola yang baru ..pokcik selesa pakai kasut dari adidas ..doakan pokcik berjaya ..!
ku temui semula cinta lama yang telah lama terpendam ..


3 Comments:

At 6:02 pm, Blogger cappuccino said...

ganah pokcik ne..pasne leh join MU team jd pemain import xport hehhehehe..all d best!

 
At 11:05 am, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

pokcik aka kekasih gelap ku...

bila nak belikan kasut sukan baru utk dikyah lak...?

kekkeke...

jom joging sama2 kat Taman Putra Perdana Putrajaya...!

(^_^)

 
At 2:51 pm, Blogger My Green Jade said...

uikh..ni ke chenta mu..?

tipah tetipu bang..tipah igt tipah ni ler chentamu hokhok uhuk :(( (sambil ngelap2 candu yg kuar ni kat baju pokcik.. :p)

hehehe niway enjoy with yr chenta mu iyo pokcik..

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • BerSaMa GemBira ..Episod 1
  • DinnEr With friends..
  • Arrgghhhh!
  • Raya Tak Habis lagi wooo !!
  • MEncaRi KedaMaiAn Hati..
  • THE BoLd CeLEBRaTIOn & KarOKe !
  • BaliK RayA The SeRies ..Episod Terakhir !
  • Balik Raya The Series ..Episod 4
  • Balik Raya The Series ..EpisOd 4
  • NoTa Kecil DarI Dia..


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box