Thursday, April 02, 2009
Kenduri Kawen ..Kak Tinie !

aksi kebudak-budakan dari org dewasa ..saja nak kantoikan kecantikan semulajadi kakak pokcik berdua ni ..selalu posing cantik..ni candid lak ..pokcik tak tanggungjawab ..lari cepat2..!
kenangan bersama di hari persandingan kak Tinie dan Ang Hasnul !

aik pengantin tetap nak buat peace ..apa ni ambil gambar budak2 sekolah ker hhha!


ayu jelita pengantin PomPuan ..kewanitaan ..cantek berbaju Ungu!

Pengantin lelaki cam biasa ..control macho hehe opps sorrryy!bukan tahan takut darah gemuruh tu ..muka ada pucat ker ..eheh !
dikyah ngan kak As ..posing ayu !

pengantin dengan pengapit heheh ..comel bunga tu kan !


sempat lagi ..berposing sakan ..sebelum masuk dewan ni ..akak pokcik ni memang suka ambil gambar habis semua camera dia hentam ...`
sebelum org lain rasmikan ambil gambar baik cepat2 pokcik dengan kak As jadi tukang mulakan majlis hehe ...perut dah kenyang kan apa lagi sesi bergambar sajaalala!










7 Comments:

At 8:49 am, Blogger PUTUBAMBU said...

lamanya pakcik tak update blog....

 
At 7:07 pm, Blogger adie-ishmael said...

selamat kembali...lamanya tak buat N3...

 
At 12:12 pm, Blogger Asmadi said...

salam kak Putu ..ada masalah teknikal sikit ..insya allah lps ni akan ada ..!;)

 
At 12:12 pm, Blogger Asmadi said...

salam Abg Adie ..tu laa kan ..skrg baru ada mood nak update ..moga2 mood update ni berterusan laa!

 
At 9:57 pm, Blogger Ad Rifza said...

Lain jer kak tinie kite disolek molek..berseri2..seri pengantin kan..Moga mereka berdua berbahagia hendaknya sampai akhir hayat....Insyallah...

 
At 7:50 pm, Blogger GreenJade said...

hehe getik kans penantin fomfuan tuh ngeee :D

 
At 11:58 am, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

yg penting pic dikyah enteprem kat sini...hehhehe

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • sakit wadduh!
  • Friendly Match
  • MaRi MeMbaCA Lak ..!
  • Mari MemaSak Siri 2 !!
  • di Hening Pagi
  • Mari Belajar Memasak ..!
  • Berakhir Sebuah Penantian !!
  • CiNta Baru Pokcik!!
  • BerSaMa GemBira ..Episod 1
  • DinnEr With friends..


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box