Friday, November 21, 2008
di Hening Pagi

tp gambar ni takda kaitan ngan citer ni ..saja takkan nak tunjuk pokcik yang seharian tak mandikan haa ..ni kira macam prelude utk episod ke 2 jalan2 di putarajaya !
salam
semua saja jah pokcik nak coretkan sikit waktu jam ni 1:23am ..hari jumaat dah .tp pokcik dah kat opis lagi ..nak kena settlekan report ..biasala kan keja ..apa pun happy dah tanggungjawab nak cari rezeki kasi pada family kan :) ..ohh korang dah tido tak temankan pokcik wat keja kat opis ek ..takpa lepas ni kalau korang keja malam pokcik lak nak tido ahhahah...!ngatuknyaa pokcik kelik dulu laa! jumpa lagi pagi ni ek ..tu kalau pokcik terbangun awal ..nanti ada yg terbabas apa2 haha!

4 Comments:

At 10:36 am, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

salam pagi kekasih gelap ku.....

cian dier kena keje sampai ke pagi...

*pic tu dikyah yg ambik kan....

he he he...muka time gayat nak panjat menara taman wetland

kekkekke

 
At 3:54 pm, Blogger MNN said...

uiksss tak mandi...

 
At 6:35 am, Blogger cappuccino said...

ingatkan di hening pagi pokcik nk gi pecah rumah aahahha..nmpk aksi cam nk skodeng ank jrn sebelah umah hehhehe..takpo la pokcik standard la tu time2 kejo byk terpakso la korbankan time tdo dak..eh eh kawe ne pn 3-4mlm doh jadi burung hantu..

 
At 12:07 am, Blogger i-chimera said...

uit... naik tanngo, pegey tiye tanggo kemah keming ni bakponya... serungg ko...

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • Mari Belajar Memasak ..!
  • Berakhir Sebuah Penantian !!
  • CiNta Baru Pokcik!!
  • BerSaMa GemBira ..Episod 1
  • DinnEr With friends..
  • Arrgghhhh!
  • Raya Tak Habis lagi wooo !!
  • MEncaRi KedaMaiAn Hati..
  • THE BoLd CeLEBRaTIOn & KarOKe !
  • BaliK RayA The SeRies ..Episod Terakhir !


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box