Monday, November 17, 2008
Berakhir Sebuah Penantian !!

hadiah untuk baby ..dari bapa saudara angkat !
hadiah ke dua utk baby bertungkus lumus pasang ahah! tu kak azhi dangan husband dan anak dia ..opis mate kak azi ..!

kak azi dengan baby dia ..arisya ..berakhir sebuah penantian ..sbb pokcik cakap cam ni .sbb setelah 7 tahun mendirikan rumahtangga akhirnya kak pokcik yg baik hati ni dikurniakan baby girl ..kesabaran dan doa kak azi dan suami akhirnya makbul ..tahniah kak ..comel aa anak sedara baru pokcik ni !

tajul dan wife ..bakal daddy dan ummi ..sebelum dapat baby sendiri kenala belajar pegang baby orang lain kan haha..betul tak tajul ..ni orang sekampung pokcik merangkap ex opismate pokcik masa kat sapura ..insya allah tahun depan dorang akan menimang cahaya mata ..wife tajul mengandung sekarang ..pokcik doakan semoga wife dia akan selamat melahirkan baby ek tahun depan



baby girl arisya..hasil kesabaran membuahkan hasil ..comel laa arisya ni nak cium peluk ajer !dilahirkan secara pembedahan sbb baby berada dalam keadaan songsang kepala di atas ..menurut kata kak azi la ..lahir dengan berat 2kg..tapi apa pun anak buah pokcik ni sihat alhamdulilah .!

geramnyaa pokcik tgk baby ..takut2 lagi pegang baby..!

sedapnyaa bau baby heeh nak cium puas3 laa cam ni ..nak bawa balik umah pokcik haha!leh ke pokcik jaga buat menangis ni haha!

ex opismate pokcik ..senang ajer pokcik panggil dia kechik hehe sbb orang kecik dan manis hehe ..orang sekampung dgn pokcik gak ni ..ore kelate ..solo ..kalau sapa2 nak bagitahu pokcik ya haha!dia baik sgt !









6 Comments:

At 6:04 pm, Blogger cappuccino said...

alahai cutenye baby..tahniah utk kakak pokcik..nt boleh la blajar2 pangku baby nt dh ada ank sendiri senang sket..xlame kan pokcik punye turn plak hehehhe...

 
At 6:04 pm, Blogger cappuccino said...

alahai cutenye baby..tahniah utk kakak pokcik..nt boleh la blajar2 pangku baby nt dh ada ank sendiri senang sket..xlame kan pokcik punye turn plak hehehhe...

 
At 9:36 pm, Blogger Mdm.Zend said...

memang dah sajak dah pokcik timang anak...bila lagi wey...

 
At 11:04 am, Blogger [yAN!e][pUTraJAya] said...

pokcik kekasih gelap ku...

he he he
bila lak nak ada baby sendiri nih ek....

(^_^)

asyik pegang baby orang jer..

kekkekek

 
At 2:48 pm, Blogger My Green Jade said...

congrats to kakak pokcik..syukur :)

huikh ade gayo doh pangku baby

biler lak nk pangku baby sndiri nih..cak pong cak pong..!! :D

 
At 8:07 pm, Anonymous mat motor said...

si tajul tu mcm kenal...
keje misc ke dia?

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • CiNta Baru Pokcik!!
  • BerSaMa GemBira ..Episod 1
  • DinnEr With friends..
  • Arrgghhhh!
  • Raya Tak Habis lagi wooo !!
  • MEncaRi KedaMaiAn Hati..
  • THE BoLd CeLEBRaTIOn & KarOKe !
  • BaliK RayA The SeRies ..Episod Terakhir !
  • Balik Raya The Series ..Episod 4
  • Balik Raya The Series ..EpisOd 4


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box