Wednesday, May 31, 2006
JaDUal BaRu




akum..salam hari rabu yang suram dalam kelam buat aku ..bukan menda putus cinta ke apa..just pasal kerja saja..kalau korang nak tahu ..aku hadapi masalah besar bila virus melanda..korang nak tahu virus menda..apa lagi yang menyerang pc..habis projek paper yang aku buat rosak tak blh nak buka..nasib badan weeehh nak buat cam mana kan!..citernya kira aku pendekkanlaa..aku buat keja dalam laptop aku kat umah then save cam biasa ..bila aku bawa keesokkan harinya korang nak tahu file tu hbs tak blh buka ..hancusss harapan aku nak hantar paper tu semalam (selasa)..sakit hati beb aku kena buat semula dari 0 laa ..akaun semua ngan letter offer ..sakit hati beb..nak buat cam mana ek..dah nasib buat sajalaa..so habis citer mula mengarang semula kenalaa stayback kat opis cam biasaaa kan!
so hari rabu ni aku mulakan segalanya dari mula2 buat projek paper..aku pun satu tak buat backup langsung sedih aku ..kerja keras aku habis dik virus!antibiotik takdalaa pulok eheh!
skrg aku just nak kongsi yang aku ada jadual baru..korang nak tahu ke jadual menda..apa lagi kalau bukan badminton..sekarang aku dah join kelab badminton taman perumahan aku then lepas jadual permainan aku adalah isnin dan rabu di taman perumahan aku dijadualkan dari jam 10.30mlm hingga 12.30mlm (mungkin sampaijam 1 pg) then hari selasa cam biasa jam 9mlm -11mlm kat kompleks belia negeri..so 3 hari berturut2 aku join geng badminton ..seronok dapat bercampur ngan bermcm golongan dan peringkat usia..!bolehlaa berkenal-kenalan dan bertegur sapa kalau tak aku mana kenal sgt yelaa kuar rumah pagi balik matahari dah terbenam cam mana orang nak kenal sabtu ngan ahad datang opis gak!ada ke orang nak kenal emem!
hari rabu ni gak adalah hari lahir boss aku..manager bank 31 Mei 2006 genap 43 kot aku tak sure sangat umur dia..so aku sebagai wakillaa kelab sukan cawangan ucapkan pada ym tengku Azeman tengku jaafar selamat haRi LaHir semoga panjang umur MuRah Rezeki...dan bertambah-tambah apa yang nak ditamBah.!so kita orang raikan hari ni kat opis ngan majlis ringkas.!2 biji kek yang disponsor oleh isteri boss aku..then air teh o , milo o dan nescafe o..kat bilik mesyuarat.!so majlis ini meraikan empunya diri dengan seringkas yang boleh heee.!
jadi lps ni aku kena bertungkus lumus..laaa siapkan keja yang ada!dan ada ura-ura ada staff perempuan bahagian kredit nak masuk kat cawangan esok sooo..tungguuuuuuuuuuuuuuuuu!!

9 Comments:

At 1:29 am, Blogger Reez said...

Assalamualaikum...

Pengajaran yang paling berguna, elok save dulu dan buat back up sebelum kejadian buruk berlaku..

Semakin lama, semakin sibuk hang ye.. Eloklah gitu.. Sekurang kurangnya ade benda nak buat.. Dari terperap kat office/umah aje...

Oh ya... Riadah, riadah gak... Jangan sampai nanti hang tak de masa untuk diri hang sendiri dan kengkawan !...

:-)
Take care...

 
At 4:18 am, Blogger ChikaDior said...

kek yg hijau nampak menarek...

 
At 10:42 am, Blogger Telunjuk said...

Makan Free lagi!! Beruntung badan selalu dapat makan free, Madi... he he he !!!
Take Care bro !

 
At 12:39 pm, Anonymous Anonymous said...

.. dalam chating pun orang sama, dalam comments pun orang sama .. dah tak de orang lain ker ? dah muak tengok muka yang sama .. ni..belakon semua tu .. tunjuk baik .. !! tapi hakikat nya .. 69 .

 
At 8:23 pm, Anonymous Anonymous said...

Kalau hang dah muak tengok muka yang sama ...pergi dapur sana ...TENGOK PANTAT KUALI.... sama tak ngan muka awak tu!!

 
At 10:30 am, Anonymous Anonymous said...

kALAU SEtaKAT mUka ko OraNg seMuA ni.. TaK PaYaH LaH... BaIk aKu TeNgOk MuKa KuCiNG AkU lg KiUt ... MuKA BuAt DoSA sEmUa Tu.. DaH jD PenGiKUT KaUM NaBi XXX .? BErTaUBaT LaH .. SeBeLuM TeRLamBaT ...!! AKu AntI HxmxSxKx.! STyle Ko ORg SeMuA MeMaNg LaH.. SuKA KaUM SeJenIS ..

 
At 9:12 pm, Anonymous Anonymous said...

Jangan suka sangat memperkecilkan orang lain kerana belum tentu diri kamu tu baik dan di terima di sisiNya.
Mengutuk hambaNya sama seperti memperkecilkan Nya yang Esa.
Siapa yang patut sedar diri & bertaubat?

 
At 4:30 pm, Blogger dav_perantau said...

virus menda madi sampai xleh nak buka fail..tapi loni virus brontok jah duk yerang...

kalau virus tu guna sabut nyooo...hahaahha xdop eh..guna AVG...Tu ajer dpt detect

 
At 9:17 pm, Anonymous Anonymous said...

AVG tuh free so saper2 nk yg mende free js g site tuh, leh update online lagi.. Laa Madi, hgpa dh semakin bzler on nite weekdays ekks! ok ler sporting2 tuh drpd buat mende2 tak berfaedah, i sokong jer nie janji hgpa hepi & tak suke mengutuk org tp segan nak kasi nama... nk trace saper bukan perkara susah pun! Rase2 drpd bdk tuh asik2 nk kutuk org lain lebih baik dier perbaiki kekurangan yg mmg bnyk! Ok Madi thx 4d short chat td & jgn tension2 sgt nnt memudaratkan kesihatan.. aper2 kene ingat balik kepadaNya & cube dekat2kan diri semoga mendapat ilham jalan penyelesaian.. ok Wslm - Q smoker!

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • AlOr StaR
  • NiLai PerSaHabTan
  • Mek.
  • bola sepak.
  • masih ada!!
  • kisah benar
  • aku kembali
  • Cuti panjang
  • Pesta air!
  • sorang-sorang


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box