Saturday, June 17, 2006
KelAb iNSANsEnI...




Salam world cup buat sapa2 yang ikuti perkembangan bola sepak piala dunia yang hanya menjengah 4 tahun sekali dan tahun ni sekali lagi mengegarkan dunia dengan aksi yang mendebarkan dan lincah dari pemain pujaaann masing-masing!so world cup feverrrr dah bermula..aku bukan tak nak cakap pasal result ke apa tapi ada banyak kot yang blog citer pasal bola but i really enjoy sangat..tgk game bola walaupun terpaksa berjaga sampai ke 5 pagi then 6.30 dah kena bangun pagi pi kerja so rasa cam tintong jah bila dah sampai kat opis..!tapi keja tetap kena buat..takda laa sampai aku nak tipu mc ke..sepanjang aku keja ni almost 1 tahun lbh hanya 1 kali jah ambil mc..alhamdullillah sihat..dariNya..!tu pasal aku kalau tak sakit yang tak boleh bangun barulaa nak ambil mc..so ingat jangan jadikan sakit yang sikit jah nak ambil mc jangan belajar menipu..tak baik tau ..

so last week rasanya jadual aku cam biasa..badminton dan futsal..korang nak tahu tak malam khamis lps aku buat sikit keja gile eeh nak tahu ..bukan mendala tak kacau orang pun tapi cam ni citer..malam tu aku ada futsal dari jam 10-11 malam ni kiranya 1st training aku and the team utk kejohanan terttutup futsal anjuran bank aku yang akan diadakan pada 15 julai 06 bertempat di endah parade sri petaling ..ok nanti aku citerkan..so lps main futsal dah dkt 11.15mlm aku balik lak kat umah aku taman perumahan tu join lak main badminton dari jam 11.30mlm hingga 1 pagi eheh..gile ke aku ni korang rasa??aku sukan sebenarnya ahah..aku enjoy buat semua cam ni!balik umah sambung lak tgk bola asmpai jam 3 pagi lps tu lentokla beb esoknya kena keja..ehe best..

ada citer sedih gak sbb aku punya raket dah patah sebab berlaga ngan regu aku so main badminton tak best gunakan raket orang lain..cam mana nak ganti baru gaji tak masuk lagi ni...harap2 bolehlaa beli raket baru bulan depan kalau tak nak main pun tak seronok sangat ..aku nak cari yang harga dalam RM150-RM200..ni budget akulaa..kalau ada sapa2 tahu mana ada tempat yang jual ngan harga tu blh dapat kualiti raket..!kira best sbb lps ni ada friendly match ngan pegawai penjara..nanti aku bagitahu kemudian...

malam ni lak sabtu 17 06 06 ..ada friendly futsal ngan client eeh aku dah beli stoking adidas baru warna orange eheh cam team belanda lak aku ni kan!nanti korang tengok ek!

ok ni tujuan utama pokcik eheh ni meow yang panggil sampai skrg dah sempoi dah ngan panggilan 'pokcik'..ada cadangan aku nak buat kelab ..kirannya cam nak kumpulkan kawan2 yang ada kita tubuhkan satu kelab untuk pelbagai aktiviti bersama..dalam perancangan pokcik ni dah ada akuadk ngan meow yang dah setuju dah harapnya ada kawan2 lain yang nak join..antara aktiviti yang boleh dipaln ;aa kalau ada sambutan hangat ..ada main bowling , futsal ke..lepak2 ..picnic sini cherating dan macam-macam ada ..ini hanya cadangan sbb pokcik ada tgk ada laa juga yang sudi masuk dan baca blog pokcik ni..cam mana sapa ada cadangan..kalau ada apa2 bagitahu saja email pokcik di
die077@yahoo.com ..pokcik tunggu respon korang semua! tu saja pokcik nak inform kali ni..so pokcit tunggu wokeh!selamaattt hari minggu!

9 Comments:

At 8:05 pm, Blogger Reez said...

First of all.. World Cup..

Hang big fans of Brazil kan? Well same to me! But watch out.. Argentina semakin mengganas sekarang... Lihat Serbia kene belasah teruk 6 - 0 hari Jumaat yang lepas! Den tengok kat kedai mamak melompat lompat gembira.. Benci Serb...

Rasanya, Germany... England and even Brazil mesti menganga tengok.. Gerun... Game paling menonjol setakat ini...

Well, den tak kisah, Brazil ke.. Argentina ke.. Den sokong dua dua.. Bukan ape, kat opis ade competition dan masa undi den dapat Argentina.. Well, kalau Argentina memang, dapatlah den habuan.. Heheehee...

Second, pasal keje giler hang.. Well, no komen on that.. Sometimes we tend to do crazy things in our life.. Dalam kes hang, benda baik.. So, tak kisahlah tu.. Yang patut hang fikirkan ialah diri hang tu.. Ingat beb, badan nak pakai lama.. Kita bersukan, bersukan gak.. tapi jangan sampai mengganggu masa rehat ! Tak elok untuk kesihatan... Esok, kalau dah sakit, siape nak tanggung ?? Tak ke diri sendiri ??? Anyway, if it is good for you, go ahead....

Third, lahhh... cam mane boleh patah Madi.. Hang nie ganas sangat main lah ! Tu pasal jahanam raket hang tu... Kan sekarang dah susah nak main... Anyway, benda nak jadi.. tak boleh nak cakap ape.. Maybe ade tempat kot yang boleh dapat raket berkualiti dengan harga murah...

Khelasss stoking warna oren ! Anyway, selamat bermain futsal dan jangan sampai tercedera lak kaki tu lagi....

Lastly, pasal kelab peminat hang.. So far this is the first time I heard.. macam yang den taip dalam guestbook hang cuma den nak tekankan ialah with right 'product' which is your InsanSeni, right 'price' which is the benefit the members will get.. together with right 'distribution' which is how you reach your blogger friends and bombastic 'promotion' yang sah2 giler2.. den rasa you will achieve your target! Believe me, you will... Sorry, dalam kepala den skarang is all about marketing.. Maybe you can use this for your future planning... Heheheheee...

Cheers..

 
At 10:58 pm, Anonymous Anonymous said...

Since i`m quite far Madi, think i`ll js gonna give my moral support to this club! Nnt kalo jd member tak aktif tak besh gak ye tak? So kasi chance pd member yg berminat & tinggal dekat2 ur area tuh... camner futsal smlm, ada menang ke kalah tuh ekekek.... pasal racket tuh cian dengar kalo dekat sng2 jer leh kasi support for the sake of frens! Wokey nk pi tgok2 TV sat sambil2 minum kopi kaw2 n ckodoq paneh pergghh sodapppp!
- Q Smoker!

 
At 3:17 pm, Anonymous Nizam Zakaria said...

Kalau nak buat kelab baru ni... Kat KL, boleh ler. Ko kat Kuantan. Susah sket lah kan?

 
At 11:04 pm, Blogger Telunjuk said...

ha ha ha .... macam mana racket tu boleh patah Madi ooiiii!!
Hang buat pukul ape tu ???

Hang nak tubuh kan kelab riadah.... Joe setuju. Tolong serta kan Joe dalam kelab ini... Tak cerewet... tapi kalau ade apa apa activities...kena beritahu in advance tau!!!

Keep me inform, bro.

Hello!! Reez.... mana lama menghilang....??? Harap sihat2 saja.

 
At 7:11 pm, Blogger Reez said...

Assalamualaikum....

Tulah Bro Joe... Si Madi nie tah macam mane tah main badminton... Tah ape dia pukul sampai patah raket tu... Heheheheheeee...

Reez OK aje... Still ade nie ha.. Cuma blog tu je ade problem... Dont worry.. U take care!

 
At 9:12 pm, Blogger ChikaDior said...

ENGLAND FOREVER!!!

 
At 9:57 pm, Blogger husni said...

hi madi,
bila nak sampai kedaimakan? add in my blog

 
At 9:54 am, Blogger damnlyweird said...

nak tubuhkan kelab yer?? ai suker ai suker....

nk nk kalau kat KL....hehe...dekat sket nk bergathering...

stuju sgt....apa2 inform me by email or through blog kay....in advance, so that leh plan apa2 yg patut....

hidup pokcik...chaiyo chaiyo...

 
At 6:21 pm, Anonymous Anonymous said...

.





Hi matey

I'm sure it was this blog I was reading a while back where someone was looking for an SEO tool for driving more traffic and get more hits for their website.

Anyway, I was speaking to a techi guy at work who gets to know all the latest stuff and he uses the free Link Referral Program at http://marketingexperts.wordpress.com.

His website on home based business network marketing amongst other stuff has seen traffic explode since he started using the Link Referral Program - consequently his affiliate sales commissions and business sales went through the roof PLUS his website increased in google ranking which was an added bonus!!

If anyone else has any good ideas for driving more traffic to blogs/websites then please share with your online business blog buddies. Ta ;-)


home based business
home based business opportunity
internet home based business
home based web business
best home based business
home based business idea
home internet based business opportunity
start home based business
best home based business opportunity
online home based business
income opportunity home based business
legitimate home based business
home based business lead
mlm home based business
starting a home based business
top home based business
christian home based business
home based small business
home based internet marketing business
free home based business
work at home based business opportunity
computer home based business
home based mlm business opportunity
make money home based business
home based business work
home based travel business
easy home based business
serious home based business opportunity
small home based business opportunity
online home based business opportunity
home based business for woman
business opportunity home based work from
work from home based business
new home based business opportunity
start a home based business on the internet
based business business home opportunity
legitimate home based business opportunity
home based sales business
home based jewelry business
best rated home based business
home based franchise opportunity business
successful home based business
home based business opportunity idea
profitable home based business
internet home based business idea
home based business work at home
best home based business idea
home based business opportunity work at home
free home based internet business
home based business tax deduction
top home based business opportunity
home based computer business opportunity
unique home based business opportunity
home based affiliate business
home based business opportunity uk
income opportunity home based business idea
based business home incredible opportunity
based best business home small
starting home based internet business
christian home based business opportunity
home based business merchant account
best home based internet business
based business home network opportunity
home based business marketing
based business home idea latest
home based business review
home based business directory
based business career home opportunity
work at home based internet business
based business home job opportunity
home based business trade secret
best home based business
home based business magazine
home based computer business idea
home based business startup idea
home based business for sale
home based business cash opportunity
home based business web site
most successful home based business









.

 

Post a Comment

<< Home


Permulaan...

  • Home
  • E-mail Saya
  • Buku Tetamu.. Sila Tinggalkan Pesanan


  • Tentang Aku...

    My Photo
    Name:
    Location: Balakong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

    aku ada lah aku .. gelaran pokcik aku terima dengan senang sekali .. apa segala pokcik coretkan dalam blog ni adalah hak dan pandangan peribadi pokcik .. kalau sesiapa tak suka apa yang pokcik borakkan maaflaaa ni adalah hak pokcik di sebuah negara yang aman damai ni .. pokcik bukan artis jauh sekali nak terkenal tp pokcik adalah pokcik yang takda orang lain dapat menjadi pokcik .. sumber inspirasi tentulaah mek pokcik.. anak seorang penoreh getah dari kuala krai..menjelajah ke kota kuala lumpur hanya nak mengejar sebuah cita2 membahagiakan yang ada di sana .. buat kawan2 pokcik yang baru yang lama korang yg selalu datang dan selalu jua pergi ..itulaa asam garam berkawan masa manis bersama masa sedih susah nak berjumpa .. bacalaa blog pokcik ni akan tau laa sapa pokcik ..anak seorang penoreh getah yg punya keazaman wlpun seribu halangan mendatang..!!



    Cuaca & Waktu...

    Click for Kuala Lumpur, Malaysia Forecast


    Coretan Dahulukala...

  • YanG TErsAyaNg
  • JaDUal BaRu
  • AlOr StaR
  • NiLai PerSaHabTan
  • Mek.
  • bola sepak.
  • masih ada!!
  • kisah benar
  • aku kembali
  • Cuti panjang


  • Teman BicaRa PokCIk

  • HasrulMuin, Ganu Kita
  • Hairi, JB
  • Iz, Bangi
  • Zam, Story of Us
  • Ross, Shah Alam
  • Saif, Orang KL
  • Reez, Transcript Of My Life
  • Suhaimi Pengacara
  • Raja Pelaut
  • Seroja
  • Affendi Osman
  • Abg Bad ERA
  • Mizi "MiziOnline"
  • Cuya
  • Anggeriq
  • Dongsanchai
  • Hapizx kelate
  • OntahsapO
  • Jowopinter
  • DikYah KEKasih Gelap ku
  • Kujie
  • Kak KAsiH TerSaYang
  • NAZZMAN
  • PUTUBAMBU
  • ABe Eq
  • Pika Merah GeNg BadminTon Pokcik
  • TOK NABE GenG BuDu PokCIk
  • UNCLE J SAIE POKCIK
  • CAPPUCINO ORE KELATE DOK OBERTHESEA GENG PETAI POKCIK
  • ABE ADIE NUN DI LANGKAWI
  • SYAM GENG POKCIK
  • MDMZEND ANAK DIA COMEL
  • AZZA AWEKS KELATE GENG POKCIK
  • CUTE PANDA
  • GIDONG ORE JAUH
  • LANUN YANG TAK JAHAT
  • ABE PUTRA GENG PETAI


  • 'Link' Berguna...

  • Google News
  • Yahoo
  • Hotmail
  • Maybank2U
  • The Star
  • Berita Harian
  • RHB
  • e-Kawan
  • MySpace
  • Friendster
  • Air Asia
  • Golden Screen Cinema
  • KLSE
  • TM Net


  • Arkib...
  • August 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • April 2006
  • May 2006
  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • September 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • March 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • March 2008
  • April 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • September 2008
  • October 2008
  • November 2008
  • April 2009
  • July 2009
  • August 2009


  • Istimewa...
    Untukmu...

    Jom Sembang...





    Jumlah Pelawat...
    Jumlah Lawatan...
    Terima kasih kepada: -

    Terima kasih kepada CHERYL
    Photobucket
    Blogger
    Chatterbox
    MSJ Box